Helaas, deze vacature is niet actief.

Credit Risk Officer in Bunnik

In het... Om klanten continu toegevoegde waarde te bieden verbeteren we onze bestaande producten en diensten zorgvuldig. Denk jij met jouw kredietkennis hier zichtbaar aan bij te kunnen dragen? En geeft het jou energie om in een sterk...

Beschrijving

In het kort

Om klanten continu toegevoegde waarde te bieden verbeteren we onze bestaande producten en diensten zorgvuldig. Denk jij met jouw kredietkennis hier zichtbaar aan bij te kunnen dragen? En geeft het jou energie om in een sterk veranderende markt in een team van experts hier op een innovatieve én verantwoorde wijze aan bij te dragen?

 Ben jij klaar voor een volgende stap? Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Credit Risk Officer (1LoD) heb je verschillende gezichten. Je expertise zet je in om kredietrisico’s in een standaard kredietportefeuille te beoordelen. En om conclusies te verbinden aan je bevindingen. De klant neem je als uitgangspunt. Een evenwichtig risicobeleid hanteer je. Of je onderzoekt in- en externe ontwikkelingen om zo met strategisch advies te komen waarin een duurzame risk-reward verhouding van de portefeuille centraal staat. Je kan je ook bezighouden met vraagstukken rondom de zorgplicht van de standaard kredietproducten voor de particuliere markt. Of (toekomstige) wijzigingen in wet- en regelgeving omzetten in beleid.

In de volle breedte houd je je op de hoogte van marktontwikkelingen, relevante wet- en regelgeving, processen en systemen. Werk aan de winkel dus. Welk thema je straks oppakt hangt af van je specifieke talenten en persoonlijke interesses. En als je interesse hebt in compliancevraagstukken en ons kan helpen met bewaken en naleven van compliance wet- en regelgeving om zo het beste product in de markt te zetten is dat een pre. Duurzame kredietverlening realiseren is het uiteindelijke doel. Anders gezegd; het is jouw taak om proactief deze risico’s te identificeren en mee te denken met compliance vraagstukken. Zo houden we onze producten en diensten relevant en van hoge kwaliteit, ook in een roerige tijd van disruptieve verschuivingen van fysiek naar online.

Werkomgeving

ALFAM is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is een 100% dochter van ABN AMRO en is gevestigd in Bunnik. ALFAM biedt Consumptief Krediet en Financial Lease aan via de labels DEFAM, Alpha Credit Nederland en GreenLoans. Tevens verloopt de Credit Cycle van het label ABN AMRO Kredieten via ALFAM. Hiermee vormen we één krediethuis voor Consumptief Krediet binnen ABN AMRO.

In het specialisme Consumptief Krediet is ALFAM de grootste financieringsmaatschappij in Nederland. Wij dragen actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

Je profiel

Vastberaden dat ben jij. Combineert graag denken met doen. Je bent communicatief en organisatorisch sterk. Je weet diverse stakeholders te managen en je bent organisatiesensitief. Je beschikt over een sterke drive om je eigen expertise continu op peil te houden en je wilt ook actief een bijdrage leveren om het vakgebied verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Daarnaast krijg je energie van het overdragen van je expertise aan anderen. Bij alles wat je doet bedenk je dat onze klant centraal staat en dat we een evenwichtig risicobeleid nastreven.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 Je:

- acteert op WO werk- en denkniveau en hebt meer dan 8 jaar relevante werkervaring
- hebt aantoonbare diepgaande kredietkennis, diensten en/of processen
- hebt kennis van risicomanagement en je bent gericht op het in kaart brengen, het creëren van bewustwording en mitigeren van risico’s
- doet voorstellen om beleid aan te passen en levert een bijdrage aan de totstandkoming van nieuwe riskrichtlijnen
- hebt affiniteit met wet- en regelgeving
- omarmt de agile werkwijze
- je overtuigt anderen van standpunten en zet anderen aan tot medewerking en instemming voor plannen en ideeën
- bent gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen.

 

Wij bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ook rekenen op een uitstekend salaris en de vrijheid om flexibel te werken. Daarnaast helpen we je om fit & vitaal te blijven.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.