Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer Hypotheken in Amersfoort

In het... Stel je eens voor dat jij gaat werken bij één van de belangrijke disciplines binnen een organisatie, waarbij groei centraal staat. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft door als Business...

Beschrijving

In het kort

Stel je eens voor dat jij gaat werken bij één van de belangrijke disciplines binnen een organisatie, waarbij groei centraal staat. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft door als Business Developer Hypotheken cruciale informatieproducten te ontwikkelen die bijdragen aan kredietacceptatie en beheer.

Je werk

Als Business Developer Hypotheken is geen dag het zelfde. Je houdt je bezig met product, proces, systeem, data en consultancy vraagstukken op het gebied van hypotheken.

Innoveren, analyseren, adviseren, verbeteren en implementeren zijn de basis activiteiten waar jij je mee bezig houdt. Met jouw agile team ben je verantwoordelijk voor de oplevering van oplossingen op het gebied van hypotheken, vooral gericht op kredietacceptatie en beheer. Je zult hierbij werken aan onderwerpen die waarde leveren voor de klant of om te voldoen aan wet- en regelgeving. Denk aan het continu verbeteren van de customer journey, verhogen van de pro-activiteit richting de klant, verregaand vereenvoudigen en digitaliseren van de hypotheekprocessen- en systemen.

Met de inbreng van jouw expertise en in samenwerking met de gebruikers van het systeem en professionals uit de business en de IT-organisatie bereik je de gestelde doelen. Autonoom samenwerken op een agile werkwijze is hierbij de sleutel tot het succes.

Werkomgeving

Samenwerken is de manier waarop we werken. Je werkt in een multidisciplinair team waarin het creëren van klantwaarde centraal staat. Dit doe je op een agile werkwijze. Jouw product cluster maakt deel uit van het grid ABN AMRO Wonen/Morgages. De werkzaamheden binnen het team dragen bij aan het de doelstellingen van het grid. Je onderhoudt actief contact met de gebruikers van de systemen als ook de verschillende stakeholders in de hypotheek keten (zoals Stater, Operations, IT, Florius, ABN AMRO Rechtstreekse Verkoop, Intermediaire Verkoop, Risk, Finance).

Je profiel

Natuurlijk ben jij klantgericht, nieuwsgierig, resultaat gericht en initieer jij verbeteringen. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Business Developer Hypotheken, zeker in combinatie met:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met IT;
 • Je hebt diepgaande kennis van onze hypotheekprocessen en -systemen, vooral van kredietacceptatie- en beheerprocessen;
 • Je bent ondernemend, een teamplayer en verbinder;
 • Je omarmt de agile werkwijze;
 • Bouwt actief mee aan het samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen.
Wij bieden

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. We bieden je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen. Je kan hierdoor groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons ook rekenen op:

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien;
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven;
 • Een marktconform salaris van +/- 50K op jaarbasis;
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie;
 • Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.