Helaas, deze vacature is niet actief.

Secretaris wet- en regelgeving in Diemen

In het... Gaat jouw hart sneller kloppen van de strijd tegen witwassen en financiering van terrorisme? Zo draag je bij aan de ambitie van ICS om de meest betrouwbare en veiligste betaaldienstverlener van Nederland te zijn? Al een beetje...

Beschrijving

In het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van de strijd tegen witwassen en financiering van terrorisme? Zo draag je bij aan de ambitie van ICS om de meest betrouwbare en veiligste betaaldienstverlener van Nederland te zijn? Al een beetje nieuwsgierig geworden?

Mooi zo, want dan zal dit wel eens de start kunnen zijn van een indrukwekkend avontuur bij International Card Services (ICS).

Jouw werk

Als secretaris zorg je voor een optimaal verloop van de verschillende interne Wwft (wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme) gerelateerde comités en werkgroepen.

Hoe ziet dat er precies uit?
Dit betekent dat je de agenda van de verschillende overleggen voorbereidt, de coördinatie van vergaderstukken verzorgt, als notulist aanwezig bent bij de vergaderingen, vervolgens de acties en besluiten uitzet en monitort en tot slot zorgt voor de vastlegging van de besluitvorming binnen de hiervoor geldende termijnen, zodanig dat zowel de regels van de toezichthouders als de beleidslijnen van ABN AMRO en ICS gevolgd worden. 
Je adviseert bij het opstellen van de agenda’s van de vergaderingen en schakelt, zo nodig, inhoudelijke expertise in. Het onderhouden van contacten met interne en externe stakeholders is een belangrijk onderdeel van je werk. Zo werk je nauw samen met de stakeholders binnen Operations, Legal, Compliance etc. Je hebt een kritische blik en streeft er voortdurend naar om de bestaande processen verder te optimaliseren.

Jouw werkomgeving

International Card Services (ICS) is een 100% dochter van ABN AMRO en dé specialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Al ruim 30 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en verwerking van betalingen van creditcards van Visa en MasterCard. ICS is een toonaangevende, betrouwbare en deskundige organisatie waar het klantbelang centraal staat. Met een open, zelfstandige en proactieve instelling kan jij binnen ICS de professional worden die je wilt zijn.
Binnen ICS is het Remediation Know Your Client Centre verantwoordelijk voor de KYC reviews voor de bestaande commerciële en consumer klanten van ICS. De secretaris werkt in het Compentence & Insight team binnen het Remediation KYC Center, wat ICS-breed kennis, advies en ondersteuning biedt op het gebied van KYC/Wwft.

Het team is een mix van leeftijden, ervaringen en achtergronden en naast hard werken is er ook altijd ruimte voor een lolletje. Je werkt in een dynamische en veranderlijke omgeving waar gewerkt wordt met doelstellingen gericht op aantallen en kwaliteit. Je standplaats is Diemen, op vijf minuten loopafstand van stations Venserpolder (GVB) en Diemen-Zuid (NS). Ook in corona-tijd zal het inwerken (uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen) op kantoor plaatsvinden

Het Remediation KYC Center is onderdeel van de business line Operations: het hart van ICS waar geen enkele dag hetzelfde is. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de unit. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk en je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 
 

Jouw profiel

Je bent nauwkeurig en stressbestendig en weet het overzicht te behouden. Je beweegt je makkelijk binnen de organisatie en houd ervan om contacten te onderhouden met diverse stakeholders. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die ervoor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je bent een teamplayer en ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. Samen met je collega’s breng je ICS verder in het aanscherpen van haar klantbestand en zorg je voor een klimaat waarin risico’s worden gemanaged conform de Wwft. Herken jij jezelf hierin en in de onderstaande kenmerken:

 • HBO / WO werk- en denkniveau (bij voorkeur bedrijfskunde, bestuurskunde of rechten)
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een commercieel zakelijk omgeving;
 • Ervaring met het voorbereiden en notuleren van werkoverleggen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
 • Jij werkt graag zelfstandig, brengt structuur aan en kan problemen analyseren;
 • Leergierig en nieuwsgierig en een echte teamplayer;
 • Kennis van de Wwft en KYC is een pré.
Wij bieden

Voor onze medewerkers wil ICS een goede werkgever zijn. Omdat er een excellente dienstverlening van je gevraagd wordt, mag je ook veel van ons verwachten. Werknemers binnen ICS ervaren een zeer prettige werksfeer en voelen zich sterk verbonden met de organisatie. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

 • Een bruto jaarsalaris tussen € 42.732,- en € 61.042,- (salarisschaal 9) op basis van 36 uur per week in en is uiteraard afhankelijk van relevante werkervaring; 
 • Een aanvullend benefitbudget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen;
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien middels diverse E-learnings en een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven middels hoge kortingen bij diverse sportscholen bij jou in de buurt;
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en is onderdeel van het nieuwe hybride werken, ICS verzorgt een mobiele telefoon, een laptop en voor thuiswerken kan je kosteloos een beeldscherm, bureau en bureaustoel bestellen;
 • Een goede pensioenregeling conform CAO ABN AMRO.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage

Diemen | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.