Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercieel Assistent Advies Personal Banking I in Zwolle

In het... Heb jij passie voor klanten? Ben je proactief, servicegericht, leergierig en wil je het maximale uit jezelf halen? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel...

Beschrijving

In het kort

Heb jij passie voor klanten? Ben je proactief, servicegericht, leergierig en wil je het maximale uit jezelf halen? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Binnen Personal Banking zijn er drie skillpools: Dagelijkse Bankzaken, Wonen en Advies. Binnen een skillpool zijn zelforganiserende teams gestructureerd onder leiding van een Skill Lead. Als commercieel assistent Advies werk je binnen de Skillpool Advies in een square als onderdeel van Personal Banking.

 

Binnen Advies ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening waarbij de nadruk van de werkzaamheden op de commerciële ondersteuning ligt van de adviseurs en specialisten Advies.  De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plannen van afspraken, agendabeheer, telefonische intake, afhandelen van niet adviesplichtige mutaties of licht adviesplichtige mutaties, verzorgen van de administratieve werkzaamheden, informeren van klanten en medewerkers en het ondersteunen van de squares. Deze werkzaamheden zet je multi-skill in voor zowel de I&V als MVB klanten binnen het segment Advies.

 

Je handelt inbound en outbound klantcontacten af en verkoopt waar relevant basis particuliere en zakelijke producten en diensten. Je verleent service aan klanten, verstrekt informatie, genereert afspraken en leads en houdt klantgegevens actueel teneinde de klanttevredenheid en commerciële resultaten te realiseren. Heb jij van nature een proactieve en klantgerichte houding waardoor klanten ambassadeur worden? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Werkomgeving
 • Je komt te werken in een leuk gemixt team van jong & oud, man en vrouw
 • Er zij diverse doorgroeimogelijkheden naar o.a. de functie Adviseur
   

Binnen 3 werkgebieden vanaf zes locaties (binnen zes squares) in Nederland werken commercieel assistenten als een team samen. Daarnaast schakel je met regelmaat met adviseurs of specialisten Advies teneinde de klant optimaal te bedienen.

Je profiel
 • Je bent een proactieve collega die van nature de klant centraal stelt. Je bent nauwkeurig en risico bewust.
 • Je bent klantgericht
 • Je bent servicegericht en hebt daarin gevoel voor commerciële mogelijkheden. Je hebt kennis van systemen en de digitale mogelijkheden binnen Personal Banking zoals het gebruik van Beeldbankieren
 • Je zoekt proactief de samenwerking op zowel binnen als buiten het square
 • Je denkt actief na over efficiënter en effectiever samenwerking binnen de Skill Advies en daarbuiten
 • Je hebt kennis van het particuliere standaardassortiment adviesgevoelige vermogensproducten (verzekeren leven en beleggen), pensioenen en hypotheken en/ of van het kredietbeleid
 • Je voldoet aan de deskundigheidsvereisten conform de Wet Financieel Toezicht (WFT).
Wij bieden

Jij gaat onderdeel worden van een enthousiast, gedreven en ambitieus dedicated team CAA collega’s. Binnen dit team ga jij samenwerken met commercieel assistenten advies, adviseurs en specialisten binnen de Skill Advies, collega’s bij het Contact Center en de skills DBZ, Wonen en SME Banking.

 

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zwolle
Dienstverbanden
Stage

Zwolle | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.