Helaas, deze vacature is niet actief.

Lean (six sigma) consultant - met focus op Retail & Private Banking (R&PB) in Amsterdam

In het... Help jij mee aan het aantoonbaar en duurzaam verbeteren van het bedrijfsresultaat? En daarmee echt toegevoegde waarde te leveren in adviesopdrachten? Hierbij ligt de focus op wat de klant, medewerker of bank écht belangrijk...

Beschrijving

In het kort

Help jij mee aan het aantoonbaar en duurzaam verbeteren van het bedrijfsresultaat? En daarmee echt toegevoegde waarde te leveren in adviesopdrachten? Hierbij ligt de focus op wat de klant, medewerker of bank écht belangrijk vindt. Met resultaat het reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd.

Vertel ons dan jouw verhaal! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je!

Je werk

Hoe realiseren we een optimale dienstverlening voor klant én organisatie? Hoe kunnen we processen én organisatie inrichten zodat klanten op de beste manier kunnen bankieren? En hoe kunnen we dit realiseren tegen zo laag mogelijke kosten? Dit zijn dé centrale vragen waarbij jij en je collega’s helpen om de business line Retail & Private Banking (R&PB) iedere dag een stap beter te maken.

Je initieert en participeert (in) diverse (impactvolle) keten overschrijdende verbetertrajecten als interne consultant. Je begeleidt en adviseert het management om de voornaamste uitdagingen te overwinnen.  Klein en groot; complex en eenvoudig; op de harde en op de zachte kant.
Je doet dit altijd samen met collega’s binnen steeds wisselende projectteams. Je voert analyses uit om het verbeterpotentieel te bepalen. Dit verbeterpotentieel kan zitten op klantrelatie, medewerkerstevredenheid en organisatie (Cost/Income, productiviteit).

Je bent kritisch, je houdt je rug recht en durft buiten de gegeven kaders te denken. Vanuit de analyse stel je uitvoerbare plannen op hoe dit potentieel te verzilveren. Uiteindelijk borg je een juiste uitvoering van de verandering samen met de lijn. Kortom: je bent onderdeel van een ‘change motor'.  Je rol en input zal iedere keer anders zijn. Van analyseren tot initiëren en evalueren; jij doet het allemaal. Alles met als doel om continu te verbeteren! Daarnaast ontwikkel je samen met je collega’s ook nieuwe methodieken die waarde toevoegen op meerdere plekken binnen de bank.

Je profiel

Je bent gedreven om de organisatie en (bovenal) de mensen binnen onze organisatie écht te helpen. Een (continu) veranderende omgeving geeft je energie om te leren en ontwikkelen. Je wilt verantwoordelijkheid, werken in een team en onderdeel zijn van een groep gedreven topprofessionals.
Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Je hebt een afgeronde Hbo of wo opleiding
- Afgeronde Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

- Ervaring met projectmanagement en consultancy opdrachten

- Je beheert de Nederlandse en de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk   
- Je bent thuis in een agile werkomgeving en bedreven in Lean methodieken en gedijt goed in een digitale werkomgeving
- Je bent kritisch, analytisch en bekijkt graag hoe dingen beter en slimmer kunnen. Als de oplossing niet voor het grijpen ligt of complex is, ben jij op je sterkst. 

 

Werkomgeving

Je werkt in een open, dynamische en wendbare omgeving. Je weet collega’s binnen Retail &Private Banking en senior management te inspireren en te overtuigen van de oplossingen voor de klant, medewerker of bank om deze vervolgens te realiseren. Het team bestaat uit 18 gedreven topprofessionals. Het benutten van jouw groeipotentie en persoonlijke & professionele ontwikkeling zijn belangrijke aspecten in onze cultuur waarbij wij geen plafond hanteren. Je krijgt de ruimte en vrijheid om samen met je collega’s de beste aanpak te formuleren en uit te voeren.

Je werkt aan projecten met steeds een ander aandachtsgebied in een afwisselende werkomgeving waarbij je zowel nationaal als internationaal opereert. In deze snel veranderende omgeving is het van belang om doorlopend innovatief te zijn en optimaal gebruik te maken van de mogelijke (digitale) oplossingen die tot onze beschikking staan. Mede door de omstandigheden en beperkingen rondom COVID-19 zien we een verschuiving van het zwaartepunt naar digitale communicatie en oplossingen.

Wij bieden

Je werkt intensief samen met hoogopgeleide en ambitieuze collega’s aan high impact opdrachten en als gevolg daarvan zichtbare veranderingen. Je kunt jezelf verder ontwikkelen in het consultancy vak maar ook doorgroeien richting een lijnmanagement positie binnen onze organisatie. Je hebt veel invloed op de strategie van R&PB. Je wordt niet alleen gevraagd complexe management vraagstukken uit te werken, maar hier vooral je eigen ideeën op los te laten zo lang de oplossing niet bekend is.

Er zijn posities open zowel op junior als op senior nivo. Ons salarisaanbod is afhankelijk van de potentie die je meebrengt, je kennis en ervaring. 

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.