Helaas, deze vacature is niet actief.

Hypotheekspecialist in Amersfoort

In het... Jouw uitdagingen als...   ... Je beoordeelt en analyseert complexe ( vanaf 3 tot aan soms wel 20 entiteiten)  hypotheekaanvragen van ondernemers in privé binnen de vastgestelde kaders....

Beschrijving

In het kort

Jouw uitdagingen als hypotheekspecialist

 

Acceptatie
Je beoordeelt en analyseert complexe ( vanaf 3 tot aan soms wel 20 entiteiten)  hypotheekaanvragen van ondernemers in privé binnen de vastgestelde kaders. Het wordt juist gewaardeerd dat je op een verantwoorde manier buiten de kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid meedenkt. Soms krijg je te maken met verschillende visies op een dossier, maar dankzij jouw ervaring weet je dit functioneel in te zetten met oog op het resultaat. Je houdt rekening met het klantbelang, en geeft op basis van de beschikbare gegevens een bindend advies.

 

Overdracht deskundigheid
Je adviseert en informeert diverse stakeholders in verschillende werk- en projectgroepen. Je draagt je kennis op jouw aandachtsgebied over aan collega's, zodat zij hun functie professioneler kunnen uitvoeren. De specialist is een sparringpartner voor het management, draagt de bedrijfsvisie uit en is enthousiast, positief, stressbestendig, motiverend en inspirerend. Je neemt je verantwoordelijkheid waar nodig en bent in staat tot zelfreflectie, je hebt een duidelijke toekomstvisie met een portie lef.

 

Je werk

Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat onze intermediairs  zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als hypotheekspecialist maken we dit samen mogelijk. Wij gaan jou in je kracht zetten in een dynamische omgeving zodat jij straks jouw expertise kunt inzetten en volwaardig sparringpartner bent voor onze intermediairs . Jij stelt de juiste vragen, geeft het passende antwoord en dat allemaal op het gebied van hypotheken. Dit doe jij veelal telefonisch, maar wij gebruiken ook andere digitale contactmogelijkheden Zo weten onze intermediairs tot in detail hoe zij hun aanvragen moeten regelen. Samen zorgen wij dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.

Werkomgeving

Je bent werkzaam binnen een team op de afdeling Operations Hypotheken. Op deze afdeling werken 350 medewerkers. Operations Hypotheek is verdeeld in 3 operationele afdeling, ABN AMRO Intermediaire Verkoop, ABN AMRO Rechtstreekse Verkoop en Florius. Deze vacature is specifiek voor de afdeling ABNAMRO Intermediaire Verkoop.

Jouw werkzaamheden verricht je op ons kantoor in Amersfoort. Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte ( op dit moment volledig) van jouw werktijd vanuit huis te doen.

 

Elk  team ontvangt dagelijks complexe zakelijke hypotheekaanvragen en mutaties vanuit onze intermediaire relaties en functioneert als kenniscentrum voor zowel collega’s als externe relaties. Door het specialisme wordt er ook van jou verwacht dat je goede kennis hebt van de hypotheekmarkt en je kennis onderbouwt met WFT- en zakelijke diploma’s.

 

Je profiel

Jij bent gedreven, hebt vakkennis en jij bent bereid vanuit intrinsieke motivatie de klant en medewerkers te helpen

  • Jij houdt van een uitdaging en functioneert goed binnen een dynamische afdeling, waarbij systemen en processen continu aan verandering onderhevig zijn
  • Jij hebt kennis van de financiële dienstverlening op HBO niveau met minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van zakelijke beoordelingen
  • Jij bent in het bezit van WFT Basis, vermogen en hypothecair
  • Jij bent in het bezit van zakelijke kredietverlening (K1, K2) en bent expert op het gebied van balans en kasstroomanalyse
Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.