Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer Payments in Amsterdam

In het... Word jij dé Business Developer met focus op Consultancy binnen het betalingsdomein van de bank? Oftewel, weet jij een ultieme en veilige klantbeleving in het betalingsverkeer te realiseren? Een brede rol in een breed speelveld....

Beschrijving

In het kort

Word jij dé Business Developer met focus op Consultancy binnen het betalingsdomein van de bank? Oftewel, weet jij een ultieme en veilige klantbeleving in het betalingsverkeer te realiseren? Een brede rol in een breed speelveld. Waarbij jij met name jouw kennis van ervaring meebrengt op het gebied van producten, processen en applicaties en consultancy skills. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je krijgt veel vrijheid en een grote verantwoordelijkheid voor de realisatie van de ultieme en veilige klantbeleving in het betalingsverkeer. Je behartigt de belangen van de afdeling payments. Je hebt daarin een adviserende en coördinerende regierol en doet de implementatiebegeleiding van veranderingen en verbeteringen in de betalingsdienstverlening. Je verbetert bijvoorbeeld processen waar je risico’s hebt gesignaleerd en je vertaalt gewijzigde wet- en regelgeving naar wijziging in processen. Voor al deze werkzaamheden is het essentieel dat je goed samenwerkt met verschillende stakeholders zoals de collega’s in de domeinen en de diverse partijen binnen de bank.

Werkomgeving

Binnen het grid Payments & Acquiring ga je, samen met 7 andere Business Developers, bijdragen aan de resultaten van tien Payment teams. We zoeken binnen het team met iemand met excellente consultancy skills. Maar daarnaast is er ook nog ruimte voor andere onderwerpen zoals product-, proces en riskmanagement. We vinden plezier en lol maken heel belangrijk. Uiteindelijk werken we allemaal aan hetzelfde doel: klanten veilige, betrouwbare, snelle en traceerbare betaaloplossingen aanbieden die naadloos op hun behoeften aansluiten. Je hebt niet alleen te maken met je collega Business Developers en Product Owners binnen je afdeling, maar ook veelal daarbuiten.

Je profiel

Je bent een communicatief vaardig en ondernemende persoon. Je neemt graag eigenaarschap en wacht daar bij niet af. Je hebt een lerende houding en zoekt elke dag naar een stapje beter worden. Echt samenwerken is waar jij op zoek naar bent. Dit kan je niet alleen goed. Maar vindt oprecht dat je elkaar moet helpen om het hele team beter te maken. Verder word je graag inhoudelijk uitgedaagd en ben je analytisch sterk. Niet alleen denken maar ook gewoon doen. Dat ben jij. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- Hbo/wo niveau met minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een financiële instelling.
- Je hebt (enige) ervaring om te werken met de scrum methode.
- Je hebt ervaring met consultancy skills, waarbij je vraagstukken hoogover in kaart kan brengen, maar ook op detail niveau kan analyseren, weergeven en presenteren.
- Nieuwe onderwerpen en vraagstukken maak je je snel eigen.

Wij bieden

Je komt te werken in een omgeving van collega's die gedreven zijn om en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en passie zijn de kenmerken. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in materiele zin, maar ook in de vorm van opleiding en ontwikkeling.

Het bruto jaarsalaris ligt tussen de 42.000,- en 61.000,- euro op basis van 36-urige werkweek. Daarnaast heb je een aanvullende benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen. ook bieden wij jou een OV-jaarabonnement, een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000 per jaar onderdeel van zijn.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.