Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercieel medewerker binnendienst in Rotterdam

Sales vacature in Rotterdam.

Beschrijving

Word jij onze nieuwe collega als commercieel medewerker binnendienst?

Wil je meewerken aan de groei van een jonge organisatie waarin de verbinding tussen mens en organisatie centraal staat, en waar veel ruimte is voor je eigen creativiteit & ontwikkeling? Wij zoeken een nieuwe collega op de afdeling sales als commercieel medewerker binnendienst. 

Samen met het team zorgen wij er dagelijks voor dat er een verbinding ontstaat tussen mens en organisatie. Wat is jouw aandeel? Om die verbinding te maken zorg jij ervoor dat er duidelijk in kaart gebracht wordt wat de behoeftes van onze opdrachtgevers zijn. Deze vertaling maak je vervolgens naar de sales medewerkers. Hoe beter de informatie voorziening, hoe beter onze recruiters onze kandidaten daarop kunnen matchen. Jij bent vaak het eerste aanspreekpunt met betrekking tot nieuwe aanvragen en zorg jij ervoor dat de klant een optimale service krijgt. Daarnaast zorg je ervoor dat de informatie administratief goed verwerkt wordt. 

Wat bieden wij jou?

 • Een basis salaris van minimaal €2200
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Doorgroeimogelijkheden naar accountmanager

Taken & verantwoordelijkheden


- Het maken van offertes

- Klantcontact 

- Het administratief verwerken van nieuwe klanten

- Contracten opmaken 

- Telefonische potentiele klanten te woord staan

- Je geeft advies over onze dienstverlening

 

Waar kom je te werken?

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam in twee grote ruimten in hotel Wings op Rotterdam Airportplein. We hebben het beste uitzicht op de landings- en vertrekbaan!

Hoe ziet jouw team eruit?

Jouw team bestaat uit planners, accountmanagers, recruiters en jouw leidinggevende. Het team is klein met korte lijntjes en we maken verbinding met elkaar. Hierdoor kun jij snel schakelen en ad-hoc zaken snel regelen. Jij hoeft hierdoor niet lang te wachten op antwoord van diverse collega’s. Het eerste klantcontact is met de accountmanagers en de planners zorgen voor de dag-, week- en maandplanning van de medewerkers bij onze klanten. We stellen gezamenlijk doelen en werken we aan een continue verbetering van onze dienstverlening en jouw ontwikkeling.

  Wat bied jij?
 • Een vrolijke en vriendelijke houding
 • Een commerciële drive
 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de commerciële richting
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie is gewenst, maar starters in het vak zijn ook welkom om te solliciteren.


Sluit jouw persoonlijke visie aan bij onze visie? Solliciteer dan snel!

Wie weet maak jij binnenkort deel uit van het Flexx team.

Bekijk ook onze andere vacatures!

Extra Info Jobbird

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Rotterdam

Rotterdam | Middelbare school

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.