Helaas, deze vacature is niet actief.

Productiemedewerker in Alkmaar

Productie vacature in Alkmaar.

Beschrijving

Wij zijn voor een kozijnen producent in Alkmaar op zoek naar een nieuwe collega die zich van A tot Z gaat bezighouden met het produceren en monteren van kozijnen. Een mooie baan waarbij je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor uiteenlopende werkzaamheden op verschillende locaties en op de werkplaats zelf. Je komt te werken bij een gezellige organisatie die veel kennis in huis heeft en werkt aan mooie projecten in zowel renovatie als nieuwbouw. Er worden veel maatwerkoplossingen bedacht, waardoor je leuke en bijzondere projecten tegenkomt. Als je nog geen ervaring hebt in het monteren van kozijnen is dat niet erg. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract.

Werkzaamheden

Als productiemedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor:

 • De productie en soms het installeren van kozijnen
 • Het gehele productieproces
 • Het lezen van technische tekeningen voor diverse projecten
 • Het regelen van het transport
 • Soms montagewerkzaamheden uit buiten de deur, voor zowel renovatiewerkzaamheden als het plaatsen van nieuwe kozijnen

Het is deels een gecombineerde functie, waarbij je zowel binnen- als buiten diverse interessante werkzaamheden uitvoert, maar je zal beginnen met de binnendienst.

Arbeidsduur en werktijden

Als productiemedewerker ga je aan de slag voor 40 uur per week. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en je zal beginnen om 07:00 uur tot 16:00 uur.

Organisatie

Het bedrijf is gevestigd in Alkmaar en werkt zowel aan renovatie als aan nieuwbouw projecten. In eigen fabriek produceren zij kwaliteitsproducten voor bekende merken. Ze werken met korte lijnen waardoor ze flexibel in kunnen spelen op de vraag uit de markt. Kwaliteit en innovatie staat bij hen hoog in het vaandel. Het bedrijf bestaat uit 12 collega’s die samen met elkaar alles regelen. Je werkt met een team van vier en de buitenmontage doe je in koppels van twee of drie.

Functie eisen

 • Je bent gemotiveerd en gedreven
 • Je hebt affiniteit met de bouwbranche en productiewerk
 • Je hebt zin om te leren
 • Klantgericht en representatief
 

Arbeidsvoorwaarden

 • Je maandsalaris is €2.266,- bruto (o.b.v. 40 uur per week)
 • Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Een reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer of de kosten van het OV
 • Goede begeleiding met informatieve trainingen
 

Over JobBoost

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit.

In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.

Extra Info Jobbird

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Alkmaar

Alkmaar | Middelbare school

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.