Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercieel medewerker in Heerhugowaard

Sales vacature in Heerhugowaard.

Beschrijving

Word jij enthousiast van sales en ben jij gedreven? Wil jij jouw nieuwsgierigheid en ondernemerschap voor je laten werken en kun jij een klik maken met verschillende mensen? Dan is dit dé baan voor jou! Al meer dan vijfentwintig jaar bemiddelen wij snel en pragmatisch in diverse branches. Wij werken doelgericht, voeren een decentraal beleid en zijn actief in diverse branches variërend van logistiek tot bouw & techniek, tot horeca. In een zeer concurrerende uitzendmarkt is het geven van boven verwachte zorg en aandacht richting zowel klant als werkzoekende een onderscheidende factor. Intercessie Uitzendorganisatie is een no-nonsense organisatie die tracht het verschil te maken via persoonlijke touch. Ter versterking van ons team op verschillende locaties zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. De werkzaamheden zijn te vergelijken met een spin in het web. Te midden de kerntaken recruitment en accountmanagement komen er gedurende een werkweek zeer diverse situaties op je af. Je schroomt niet om de telefoon op te pakken om acquisitie te plegen, planningen te maken voor de volgende dag, vervolgens een stofzuiger door het pand haalt, tussendoor nog een marktanalyse opvolgt. Ondertussen weet je moeiteloos te schakelen tussen van alles wat er reilt en zeilt bij diverse klanten, collega’s en uitzendkrachten en deze situaties adequaat te interpreteren en af te handelen. Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het werven van bestaande en nieuwe relaties. De hoofdzakelijke taken bestaan uit werven van uitzendkrachten werven en het benaderen van (potentiële) opdrachtgevers. De basisdoelstelling in deze is het opbouwen en onderhouden van een langdurige relaties met de diverse partijen. Wie zoeken wij: • Een bovengemiddeld communicatief persoon • Ondernemende instelling met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel • Cijfermatig en planmatig

Deze vacature wordt aangeboden door Jobbird. Solliciteren kan eenvoudig en snel op de website van Jobbird door op de 'Solliciteer direct' knop te klikken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Heerhugowaard

Heerhugowaard | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.