Helaas, deze vacature is niet actief.

Collegezaal Beheerder Amsterdam

Logistiek vacature in Amsterdam.

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan met een prima salaris voor naast je studie of andere baan? Voor onze opdrachtgever, een universiteit in Amsterdam, zoeken wij naar meerdere Collegezaal Beheerders! Meer weten? Lees dan snel verder!


In de functie van Collegezaal Beheerder werk je 2 uur in de ochtend (7.00 - 9.00) om de collegezalen gereed te maken voor gebruik. Je hebt een mogelijkheid om van maandag t/m vrijdag of op de door jouw beschikbare dagen te werken.

Zaalbeheer omvat het beheren van alle verschillende zalen van de Universiteit. Het is jouw taak om het meubilair in de juiste opstelling terug te zetten. Daarnaast controleer je of alle benodigde roerende en onroerende zaken in de zaal aanwezig zijn aan de hand van een checklist.

Zowel collegezalen, werkgroep zalen, evenementenzalen als computerzalen worden door het gehele jaar gebruikt. In de zomer zijn de zalen weliswaar open of in gebruik maar in een mindere frequentie. De capaciteit aan uren zal in deze periodes dan ook worden teruggeschroefd (hoeveel exact is niet van te voren te bepalen). Het uitgangspunt is dat dagelijks alle zalen worden gecontroleerd en terug worden gezet in de standaard opstelling.

Naast het juist neerzetten van het meubilair, bestaat jouw takenpakket uit:

  • Het controleren van het juiste aantal tafels en stoelen;
  • Het controleren of er PC, beamer en vuilnisbak aanwezig zijn;
  • Het controleren of muren/wanden/plafond/whiteboard en gordijnen schoon zijn;
  • Het checken van overige schades.


Wij zijn op zoek naar een:

  • Teamplayer;
  • Aanpakker;
  • Ochtendmens.


Daarnaast ben jij beschikbaar op minimaal 2 ochtenden in de werkweek!

Deze vacature wordt aangeboden door Jobbird. Solliciteren kan eenvoudig en snel op de website van Jobbird door op de 'Solliciteer direct' knop te klikken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.