Helaas, deze vacature is niet actief.

Klantenservice medewerker zorg in Hilversum

Klantenservice en callcenter vacature in Hilversum.

Beschrijving

Vacaturebeschrijving:

De kans om kosteloos jouw wft zorg behalen, meer werkplezier dan je aan kan en een absolute top werkgever bijschrijven op jouw cv. Als dat niet zorgt voor een vliegende start van jouw carrière weet ik het ook niet meer. Wat is precies het geval? Het zorgseizoen staat weer voor de deur. Traditiegetrouw de periode aan het einde van het jaar waarin vele Nederlanders nog een kritisch kijken naar hun huidige zorgverzekering. Sluit deze nog aan bij hun huidige situatie of is het tijd voor een wijziging/overstap? Ieder jaar zorgt deze periode bij Independer voor telefoon die roodgloeiend staat. Aan jou en je team de taak om deze piek zo goed mogelijk op te vangen. Via telefoon, mail of chat. Huidige en potentiële klanten weten jou via allerlei wegen te vinden met hun vragen of vastlopers. En jij? Jij zorgt ervoor dat iedereen zich na een gesprek met jou gehoord en geholpen voelt. Kiest men er inderdaad voor volledig over te stappen om wijzigingen door te voeren binnen hun huidige verzekeringen? Jij fixt het. Ook de administratieve taken die hierbij komen kijken pak jij op met een glimlach onder je neus. Komt goed, zorg ik voor!            

Good to know 1: De startdata voor deze tijdelijke job liggen op: 25 oktober, 1 november en 22 november en worden vooraf gegaan door selectiedagen op 23 september, 8 oktober of 22 oktober.   

Good to know 2: de afdeling is door de weeks geopend van 08.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend tussen 09.30 uur en 18.00 uur. Werk je in het weekend? Dan ontvang je een extra toeslag op je basisloon. Waar je dit allemaal gaat verdienen? Ook daar vertel ik je graag meer over.    

Waar kom jij te werken?

Bij Independer dus. Een vergelijkingsplatform van verzekeringen met de hoofdletter V. Een prachtig pand in hartje Hilversum vormt de komende maanden jouw nieuwe thuisbasis. Op slechts 20 min reizen vanaf Amsterdam en Utrecht is de locatie meer dan goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Werk je liever (deels) vanuit huis? Ook dat is een mogelijkheid. Gratis wft's, gratis de perfecte koffie en gratis lunchen. Slechts enkele voorbeelden die ervoor zorgen dat men standaard voorkomt in de top 3 populairste opdrachtgevers binnen Work-on. De sfeer op de werkvloer speelt hier een grote rol in. Deze valt samen te vatten als energiek, enthousiast, ambitieus en gezellig. Zeker die laatste is een factor waar je 25 directe collega's graag voor zorgen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Eenmaal met je wft zorg op zak gaat een drukke donderdag er voor jou als volgt uitzien: 

 • geen start van je dag zonder koffie. Klinkt standaard, is het niet. De inhouse barista weet inmiddels waar hij jou blij mee maakt
 • eenmaal van start sta jij iedere bellende of mailende klant zo volledig en behulpzaam te woord
 • kiest de klant voor een wijziging in het huidige pakket of een volledige overstap? Jij zorgt dat alle administratieve taken worden opgepakt
 • de telefoon staat roodgloeiend en de belletjes volgen elkaar snel op. Jij raakt niet in de stress. Je weet: zo vliegt de dag extra snel voorbij
 • pauze. Tijd om te genieten van een verzorgde lunch en een fel potje tafeltennis tegen je grootste rivaal
 • tijdens je drukke ochtend is je mailbox goed volgelopen. Hier ga je nu iets aan doen. En doooorrrrr
 • de belletjes blijven binnenkomen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de wachtrij zo laag mogelijk blijft

Herken jij jezelf hierin?

Om in deze functie uit te groeien tot een succes vragen we het volgende van jou:

 • jij weet hoe waardevol het behalen van een Wft-certificaat is
 • je hebt minimaal een mbo 4 diploma op zak
 • je bent 32-40 uur per week inzetbaar
 • woonachtig in Hilversum of omgeving (geen eis wanneer je liever vanuit huis werkt)
 • je bent flexibel en bereid om ook in de avonden en op zaterdag te werken
 • jij bent enthousiast, commercieel ingesteld, leergierig en zit vol positieve energie

Wat krijg je ervoor terug?

Hard werken wordt beloond, vooral hier. Kort samengevat ben jij straks o.a. Zeker van:

 • salaris. Maandelijks €2160.- bruto op een bankrekening naar keuze
 • een mooie bonusregeling voor werken op je zaterdag
 • de kans om kosteloos jouw wft diploma('s) te behalen t.w.v. €800,-
 • €200.- welkomstbonus 
 • vergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt of een thuiswerkvergoeding wanneer je hiervoor kiest 
 • dagelijks genieten van een gratis lunch en/of diner (het is maar net wanneer je werkt) 
 • een fantastisch feest wanneer de jaardoelen zijn behaald

En? Net zo enthousiast als ik over deze functie? Reageer dan nu via de onderstaande button of bel naar 020- 716 38 53 en ik spreek je snel! 

Refnr: INDP22

Salarisomschrijving

€11 - €13 (incl. Res.)

Extra Info Jobbird

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Hilversum

MBO | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.