Helaas, deze vacature is niet actief.

Geef als klantadviseur bij Independer invulling aan je tussenjaar in Hilversum

Klantenservice en callcenter vacature in Hilversum.

Beschrijving

Vacaturebeschrijving:

Start jij in februari met je studie? Hoop je na corona lekker een paar maanden op reis te kunnen en eindelijk die backpack uit de kast te kunnen pakken? Of heb je een tussenjaar om voor jezelf uit te vogelen wat de ideale volgende stap moet worden? Dan zul je het vast een prettig idee vinden dat er een ideale baan bestaat voor je. Deze tijdelijke klus (ongeveer 4 maanden) bij Independer sluit dan perfect aan bij wat jij nodig hebt; euro's, gunstige planning en een goed cv.

Om bij de Euro's te beginnen. Je werkt hier 4 maanden en maakt minimaal 4 dagen per week tegen €12,50 per uur. Het wordt mooier: op zaterdagen krijg je een extra percentage op je uurloon. Je behaalt (gratis) je wft-diploma en ontvangt €200,- zodra je dit haalt. Je kunt je inkomen dus de komende maanden flink opschroeven. Wat ook erg fijn is is de mogelijkheid om je dagen zelf in te plannen. Zaterdagen werken levert flink extra cash op, maar als jij toch liefst een weekend vrij houdt is dat geen probleem.

Dan over jouw cv. Je wilt na je reis, studie of tussenjaar het liefst direct kans maken op een serieuze baan en daar heb je een aantal zaken voor nodig: relevante werkerving, aangetoonde vaardigheden én aansprekende werkgevers (of referenten) op jouw cv. Je gaat hier aan de slag bij een toonaangevende werkgever, haalt de heel gewilde wft-diploma's en doet 4 maanden fulltime werkervaring waarin je intensief en inhoudelijk klantcontact hebt. Conclusie: dit staat echt top op jouw cv.

Waar kom jij te werken?

Independer. De grootste en meest aansprekende 'vergelijker' van Nederland. Zij waren de eerste die zorgverzekeringen inhoudelijk gingen vergelijken en door hun enorme groei kunnen ze iedereen inmiddels helpen bij vrijwel alle 'grote' beslissingen in jouw leven. Van hypotheek tot auto. Van brand tot zorg. Voor elke specifieke situatie kun je de specialisten van Independer bellen om te vragen wat voor jou nou de beste keuzes zijn en waar je rekening mee moet houden.

Jij wordt een specialist op het gebied van zorgverzekeringen. In december en januari mag iedereen wisselen van zorgverzekering en dat betekent dat er meer dan een miljoen Nederlanders actief op zoek gaan naar de beste, goedkoopste of juiste verzekering. Het grootste gedeelte van deze groep komt ergens in dit proces wel in contact met Independer. Alle collega's van Independer schakelen een tandje bij en komen helpen op de klantenservice om deze gigantische drukte op te vangen en alle klanten van het juiste advies te voorzien. Je zit zomaar ineens een dag te bellen naast de CEO of hoofdontwikkelaar van de website bijvoorbeeld. Iedereen zet samen de schouders eronder en dat maakt de werksfeer hier echt uniek!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bellen, appen, chatten en mailen. Via alle verschillende kanalen komen vragen binnen jij pakt ze op en zorgt voor de juiste adviezen. Je bent echt een klantadviseur en een callcentermedewerker. Door jouw hulp en advies kunnen mensen de juiste zorgverzekering uitkiezen, oversluiten en horen ze waar ze allemaal over na moeten denken. Dit is dan ook de reden dat jij jouw wft (wet financieel toezicht) diploma's moet halen: jouw werkt helpt mensen echt verder.

Ik noemde net die werkcultuur al. Het is hier ronduit gezellig. De hele dag gonst het van de energie, want iedereen helpt mee. Alle collega's staan klaar om ook jou te helpen de klant verder te helpen. Dus je schakelt veel en ontmoet veel mensen in de organisatie. Door al onze kandidaten wordt Independer een topwerkgever genoemd. Er wordt niet alleen in jouw kennis en vaardigheden geïnvesteerd (opleiding & inwerktraject), maar ook veel in de sociale en gezellige elementen van het werk.

Herken jij jezelf hierin?

Om ervoor te zorgen dat jij je draai gaat vinden is het belangrijk dat je

 • op zoek naar een tijdelijke functie 
 • fulltime beschikbaar bent de komende 4 maanden
 • minimaal over mbo 4 werk en denkniveau beschikt
 • niet te ver van Hilversum woont  
 • bekend staat als pro-actief, een sociaal dier en iemand die graag in zichzelf investeert
 • bereid bent je wft-diploma's te behalen of hebt deze al binnen  

Wat krijg je ervoor terug?

Ga jij hier aan de slag, verzeker je jezelf o.a. Van: 

 • euro's. €2160.- bruto per maand om precies te zijn
 • de kans om gratis jouw wft diploma's te behalen t.w.v. €800
 • een startersbonus van €200 wanneer je slaagt in bovenstaande
 • gratis lunchen of dineren in je pauze
 • bonusregeling (50%) wanneer je op je zaterdag werkt
 • reiskostenvergoeding wanneer je deze maakt

Zo, dat was het van mijn kant. Nu is het aan jou. Solliciteer via de onderstaande button of bel naar 020 - 716 38 53. 

Refnr: INDP22

Salarisomschrijving

Euro 2100 - 2200

Extra Info Jobbird

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Hilversum

MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.