Helaas, deze vacature is niet actief.

Medior schadebehandelaar autoverzekeringen in Hilversum

Juridisch vacature in Hilversum.

Beschrijving

Vacaturebeschrijving:

Impact maken, verantwoordelijkheid dragen, uitdagende cases en de ideale setting om jezelf op korte en op de lange termijn te blijven ontwikkelen. Korter kan ik deze mogelijke volgende stap in jouw carrière niet samenvatten. Als medior schadebehandelaar autoverzekeringen krijg je dagelijks de zorg over het van A tot Z afhandelen van diverse cases. Met succes. Wat begint met een goed en soms heftig gesprek eindigt keer op keer met 3 tevreden partijen. Hierin bouw je op je juridische achtergrond, je nauwkeurigheid en op je empathische vermogen.

Waar kom jij te werken?

Klaar voor een werkgever++? Deze organisatie mag zich een A-merk noemen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Hoe ze die status hebben verworven? Door erin te geloven dat vrijheid, professionaliteit, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling elkaar kunnen versterken. Je treft jouw werkplek binnen een prachtig pand rond het centrum van Hilversum. Slechts 20 minuten treinen van Amsterdam of Utrecht.

Ben jij goed voor de mensen om je heen? Dan is deze werkgever goed voor jou! Wat dacht je van: een uitgebreide lunch en elke dag verse koffie gemaakt door een échte barista. Kan slechter, toch? Investeer jij in jezelf, doet iedereen hierin met je mee. Zo krijg jij niet alleen de kans om er hier een te gekke tijd van te maken met je collega's, ook staat je persoonlijke ontwikkeling hier voorop. Spectaculaire uitjes, een pingpong tafel of een flipperkast in je pauze en een persoonsgebonden opleidingsbudget? Hier hoef je niet te kiezen. It's all here! 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Schadeclaims, schadeclaims, schadeclaims. Als schadebehandelaar is dat waar jouw dagen om draaien. Al komt daar natuurlijk het nodige bij kijken. Rondom iedere case heb je intensief contact, zowel met je collega's als met de betrokken partijen. Je toetst iedere claim aan de polisvoorwaarden, stelt de hoogte van de schadeclaim vast en je hakt knopen door m.b.t. De aansprakelijkheid. Zo daag jij jezelf keer op keer uit qua analyse, processen, wet & regelgeving en communicatie het maximale uit jezelf te halen. Aan het begin van iedere dag wordt de stapel aanvragen bekeken en krijg jij je cases voor die dag toegewezen.

Zonder ontspanning natuurlijk geen topprestaties. Of dit voor jou nu een wandeling met je favoriete collega is of een potje tafeltennis tegen de lokale kampioen. Aan de ruimte en de vrijheid om deze momenten op te zoeken geen gebrek. 

Herken jij jezelf hierin?

Lang verhaal, lekker kort. Dit ben jij: 

 • je hbo diploma heb je al even binnen. Liefst in een juridische richting
 • 40 uur per week beschikbaar
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een gelijke functie
 • in het bezit van de noodzakelijke Wft's
 • een echte teamspeler en bewust bezig met je toekomst
 • de klantgerichtheid, empathie en affiniteit voor juridische zaken zijn bij jou meer dan aanwezig 
 • woonachtig in Hilversum of omgeving
 • assertief, nauwkeurig en communicatief vaardig 

Wat krijg je ervoor terug?

De tegenprestatie voor dit alles? Dat is er eentje om goed voor te gaan zitten. Kijk maar:  

 • een lekker salaris €2161.- tot €3078.- bruto om precies te zijn. Alles o.b.v. Kennis en ervaring. Let op: maak jij extra stappen, doet je salaris dit ook.  
 • 30 welverdiende vakantiedagen wanneer je fulltime werkt
 • een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van €1500.-
 • jaarlijks een prestatieafhankelijke bonusregeling
 • een premievrije pensioensregeling. Extra inleggen is uiteraard wel mogelijk
 • vergoeding van je reis- of thuiswerkkosten wanneer je deze maakt

En? Net zo enthousiast als ik over deze functie? Solliciteer vandaag nog via de onderstaande button. Of bel naar 020- 716 38 53 en ik spreek je snel!

Refnr: INDP22

Salarisomschrijving

Euro 2200 - 2300

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Hilversum

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.