Helaas, deze vacature is niet actief.

Word klantadviseur bij de leukste werkgever van Hillywood in Hilversum

Klantenservice en callcenter vacature in Hilversum.

Beschrijving

Vacaturebeschrijving:

Herken jij een unieke kans wanneer hij voor je neus staat? Om dat samen te ontdekken ga ik je 3 redenen geven waarom jij spijt krijgt wanneer je deze job als klantadviseur laat lopen. Komen ze:  

1. De uitdaging is groot. Net als jouw verantwoordelijkheid. Het eind van 2021 is alweer bijna daar. Het moment waarop vele Nederlanders zich hardop gaan afvragen of hun huidige zorgverzekering wel echt bij ze past. Voor die vraag komen ze bij jou en je andere collega's van de klantenservice uit. Samen met de (potentiële) klant ga je per situatie op zoek naar de zorgverzekering die het beste bij hen aansluit.            

2. Je behulpzame karakter komt hier volledig tot z'n recht. Je spreek niet alleen de hele dag door mensen, je helpt ze echt verder op basis van je adviezen. De ene keer heb jij je antwoord snel klaar, de volgende keer is er meer uitzoekwerk voor nodig. No problem. Alles voor een vrolijk en geholpen persoon aan de andere kant van de lijn. Zij blij, jij blij.       

3. Een werkgever als deze kom jij vandaag nergens anders tegen. Zeggen dat je mensen ertoe doen is 1, dit daadwerkelijk laten zien is een 2e. Het lekkere salaris is een mooie bonus, maar het is de aandacht die je hier krijgt die het verschil maakt. Je collega's beter leren kennen onder het genot van de lekkerste koffie, (gemaakt door een interne barista) en in je pauzes kiezen tussen een verfrissende wandeling of een potje tafeltennis tegen je grootste rivaal. Het maakt hier allemaal onderdeel uit van de unieke, fijne en ambitieuze sfeer op de werkvloer zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit.

Wanneer begin je? Op 1 van de vooraf vastgestelde startdata: 25 oktober, 1 november of 22 november. Voor je start neem je deel aan een wervingsdag. Deze vinden plaats op 23 september, 8 oktober en 22 oktober.     

Waar kom jij te werken?

Bij de leukste werkgever van de regio dus. Independer! Een vergelijkingsplatform van verzekeringen met de hoofdletter V. Een prachtig pand in hartje Hilversum vormt de komende maanden jouw nieuwe thuisbasis. Op slechts 20 min reizen vanaf Amsterdam en Utrecht is de locatie meer dan goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Werk je liever (deels) vanuit huis? Ook dat is een mogelijkheid. Gratis wft's, gratis de perfecte koffie en gratis lunchen. Slechts enkele voorbeelden die ervoor zorgen dat men standaard voorkomt in de top 3 populairste opdrachtgevers binnen Work-on. De sfeer op de werkvloer speelt hier een grote rol in. Deze valt samen te vatten als energiek, enthousiast, ambitieus en gezellig. Zeker die laatste is een factor waar je 25 directe collega's graag voor zorgen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het onderstaande mag je verwachten: 

 • geen start van je dag zonder koffie. Klinkt standaard, is het niet. De inhouse barista weet inmiddels waar hij jou blij mee maakt
 • eenmaal begonnen voorzie je iedere bellende klant van een antwoord op hun vraag. Bijvoorbeeld over een best passende zorgverzekering
 • de telefoon staat roodgloeiend en de belletjes volgen elkaar snel op. Jij raakt niet in de stress. Je weet: zo vliegt de dag extra snel voorbij
 • pauze. Tijd om te genieten van een verzorgde lunch en even te socializen met alles en iedereen
 • in de ochtend is je mailbox goed volgelopen. Tijd om alles te beantwoorden en de bijbehorende administratie door te voeren
 • de belletjes blijven binnenkomen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de wachtrij zo laag mogelijk blijft

Herken jij jezelf hierin?

Enthousiast, niet bang om vragen te stellen en jij krijgt er energie van om mensen telefonisch te helpen. Verder ben jij: 

 • een even gezellige als sociale en hulpvaardige collega
 • nieuwsgierig, empathisch en zeer leergierig
 • fulltime beschikbaar
 • woonachtig in Hillywood of omgeving (tenzij je liever vanuit huis werkt)
 • in het bezit van je hbo diploma
 • bereid het wft Zorg certificaat te behalen of al in het bezit hiervan 

Eerder 1 tot 3 jaar in een vergelijkbare functie gewerkt? Dan scoor je bonuspunten. 

Wat krijg je ervoor terug?

De tegenprestatie voor dit alles? Dat is er eentje om goed voor te gaan zitten. Kijk maar:  

 • salaris. Maandelijks €2160.- bruto op een bankrekening naar keuze o.b.v. Kennis en ervaring  
 • 30(!!) vakantiedagen op jaarbasis
 • kosteloos jouw wft's behalen en €200.- welkomstbonus
 • de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken 
 • vergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt of een thuiswerkvergoeding wanneer je daarvoor kiest
 • een bonusregeling in het weekend: zaterdag verdien je €21,12 per uur en op zondag €29,74 per uur 

En? Heb ik iets teveel gezegd? Klik op de onderstaande button om nu te solliciteren. Dit mag uiteraard ook door te bellen. Ik ben bereikbaar op 020- 716 38 53. Tot zo!

Refnr: INDP22

Salarisomschrijving

Euro 2200 - 2300

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Hilversum

MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.