Helaas, deze vacature is niet actief.

Blink als klantadviseur uit bij Independer in Utrecht

Klantenservice en callcenter vacature in Utrecht.

Beschrijving

Vacaturebeschrijving:

Waarom deze rol als klantadviseur bij Independer jou de komende maanden past als een warme jas? 1 reden is geen reden. Ik geef je er 3.  

1. Aan uitdaging geen gebrek. Je krijgt hier alle ruimte om er jouw domein van te maken. Over +- 100 dagen is het alweer kerst. Wat wil zeggen dat het zorgseizoen eraan komt. Het moment waarop vele Nederlanders zich hardop gaan afvragen: 'Past mijn huidige zorgverzekering nog bij mijn situatie?' Voor het antwoord op deze en andere vragen komt men de komende 4 maanden uit bij jou en je collega's. Jij zorgt ervoor dat iedereen die je spreekt zich na afloop gehoord en geholpen voelt. 

2. Je sociale en behulpzame karakter krijgt hier alle ruimte om te shinen. Je rolt van het ene gesprek in het andere en leeft je keer op keer maximaal in. Heb je een antwoord niet direct paraat. No need to worry! Je schakelt met je (directe) collega's of je belooft een potentiële klant binnen 24 uur terug te bellen met het antwoord op hun vraag.  

3. Een leukere werkgever dan Independer ga jij vandaag niet vinden. En morgen ook niet. Hopen dat je werknemers het intern naar hun zin hebben is goed, maar er als werkgever alles aan doen is beter. Jou aan het eind van de dag naar huis laten gaan met een glimlach onder je neus die nog groter is dan 'ie was toen je die ochtend binnenkwam. Dat is waar ze het voor doen. Een lekker salaris, de hele dag door de lekkerste koffie (gemaakt door een interne barista) en fanatieke kampioenschappen tafeltennis in de pauze. Stuk voor stuk hebben ze een aandeel voor die lach op jouw gezicht!    

Nog even over het moment van starten. De vaste data hiervoor zijn bekend en liggen vast op 25 oktober, 1 november of 22 november. Voor je start neem je deel aan een wervingsdag. Deze staan 23 september, 8 oktober en 22 oktober op de agenda.     

Waar kom jij te werken?

Bij Independer dus! Met afstand de leukste werkgever van de regio Utrecht. Wedden dat ook jij ze deze maand al eens op radio of tv voorbij hebt horen komen! Dit vergelijkingsplatform van verzekeringen is geen onbekende. Een prachtig pand in hartje Hilversum vormt de komende 4 maanden jouw nieuwe thuisbasis. Op slechts 20 min reizen vanaf Utrecht is de locatie meer dan goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Werk je liever (deels) vanuit huis? Ook dat is een mogelijkheid. Gratis je wft's behalen, extra toeslagen voor werken op je zaterdag en dagelijks gratis lunchen. Slechts enkele voorbeelden die ervoor zorgen dat men standaard voorkomt in de top 3 populairste opdrachtgevers binnen Work-on. De sfeer op de werkvloer speelt hier een grote rol in. Deze valt samen te vatten als energiek, enthousiast, ambitieus en gezellig. Zeker die laatste is een factor waar je 25 directe collega's graag voor zorgen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

 Tijd voor een overzicht: 

 • geen start van je dag zonder koffie. Klinkt standaard, is het niet. De inhouse barista weet inmiddels waar hij jou blij mee maakt
 • Bellen, bellen, bellen. Met de (potentiële) klant. Hangen ze niet aan de telefoon, dan kun je er vanuit gaan dat men via de mail of chat hun vragen op je afvuurt
 • de telefoon staat roodgloeiend en de belletjes volgen elkaar snel op. Jij raakt niet in de stress. Je weet: zo vliegt de dag extra snel voorbij
 • pauze. Tijd om te genieten van een verzorgde lunch en even te socializen met alles en iedereen
 • in de ochtend is je mailbox goed volgelopen. Tijd om alles te beantwoorden en de bijbehorende administratie up to date te houden
 • tot sluitingstijd blijft die telefoon gaan. Samen met je collega's zorg je ervoor dat iedereen de tijd krijgt zonder dat de wachttijd te ver omhoog schiet 

Herken jij jezelf hierin?

Enthousiast, niet bang om vragen te stellen en jij krijgt er energie van om mensen telefonisch te helpen. Verder ben jij: 

 • een even gezellige als sociale en hulpvaardige collega
 • nieuwsgierig, empathisch en zeer leergierig
 • fulltime beschikbaar
 • woonachtig in de regio Utrecht 
 • minimaal op mbo 4 niveau afgestudeerd 
 • bereid het wft Zorg certificaat te behalen of al in het bezit hiervan 

Eerder 1 tot 3 jaar in een vergelijkbare functie gewerkt? Dan scoor je bonuspunten. 

Wat krijg je ervoor terug?

Belangrijke vraag, belangrijk antwoord. Als klantadviseur ben jij zeker van:   

 • salaris. Maandelijks €2160.- bruto op een bankrekening naar keuze  
 • kosteloos jouw wft's behalen en €200.- welkomstbonus
 • dagelijks gratis genieten van een lunch, diner en de lekkerste koffie
 • de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken 
 • vergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt of een thuiswerkvergoeding wanneer je daarvoor kiest
 • een bonusregeling in het weekend: zaterdag verdien je €21,12 per uur en op zondag €29,74 per uur

En? Ben je net zo enthousiast als ik? Solliciteren kan nu! Klik op de onderstaande button of bel naar 020- 716 38 53. Tot zo!

Refnr: INDP22

Salarisomschrijving

Euro 2200 - 2300

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Utrecht

HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.