Helaas, deze vacature is niet actief.

Junior Finance Integrated External Reporting in Utrecht

Zo ziet jouw baan... Als aanstormend finance-talent bouw jij mee aan een transparante en toekomstbestendige Volksbank. In korte tijd kom je in aanraking met verschillende aspecten van financial en regulatory reporting en ontwikkel jij je...

Beschrijving

Zo ziet jouw baan eruit
Als aanstormend finance-talent bouw jij mee aan een transparante en toekomstbestendige Volksbank. In korte tijd kom je in aanraking met verschillende aspecten van financial en regulatory reporting en ontwikkel jij je tot een finance professional.

De Volksbank wil transparant zijn en waarde toevoegen aan interne en externe stakeholders door accurate, complete en tijdige data of informatie te leveren. Dat doen we met onder meer de jaarrekening, het halfjaarlijkse persbericht en toezichthouderrapportages zoals solvabiliteits- en liquiditeitsrapportages. Als finance associate werk jij mee aan tijdige, heldere en betrouwbare financiële rapportages, die voldoen aan wet- en regelgeving. Dit doe je vanuit het team Integrated External Report (IER).

IER is verantwoordelijk voor het naar buiten brengen van de rapportages. Bij dit team start je bijvoorbeeld met het opstellen van specificaties en de structuur van de jaarrekening,met het bewaken van de consistentie en samenhang in het jaarverslag. Of met het analyseren van de cijfers in verschillende rapportages om trends en ontwikkelingen te herkennen.

Dus word jij ons aanstormend Finance talent? En wil je de rapportages écht begrijpen en analyseren om het verhaal achter de cijfers te snappen? We dagen je uit om de bank te leren kennen, te sparren met collega’s en je ontwikkeling in eigen handen te nemen. Natuurlijk begeleiden we je hier graag in, zowel op inhoud als op competenties.

Ben jij een ambitieuze starter met een frisse blik, lef en sterke communicatieve skills. Je leert graag van je ervaren collega’s, maar bent ook niet bang om ze tegen te spreken als je dingen anders ziet. Loop je ergens tegenaan of zie je verbeterkansen? Dan kaart je die aan. Hierbij heb je altijd het eindresultaat voor ogen. Verder ben jij een kei als het om cijfers gaat. Je haalt er voldoening uit om dingen uit te zoeken en ruwe financiële data naar de echte wereld te vertalen.

Verder heb je:
  • Een wo-diploma van een financieel-gerelateerde studie;
  • Affiniteit met financiële dienstverlening;
  • Bij voorkeur enige (stage-)ervaring in finance, accountancy of data en analytics;
  • Bij voorkeur werkervaring bij een bank.
Solliciteren
Wil je solliciteren naar deze functie? Klik op "sollicitatie button" en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Vera Reidinga, corporate recruiter email vera.reidinga@devolksbank.nl
Deel deze vacature

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.