Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO stage/afstudeerstage: Toegankelijkheid Informatie op afdeling vergroten in Eindhoven

... Voor het efficiënt uitvoeren van beproevingswerkzaamheden in het ETC is toegankelijkheid en vindbaarheid van informatie van groot belang. Productontwikkeling is een vooruitstrevende en snel...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Voor het efficiënt uitvoeren van beproevingswerkzaamheden in het ETC is toegankelijkheid en vindbaarheid van informatie van groot belang. Productontwikkeling is een vooruitstrevende en snel veranderende omgeving. In de loop der jaren zijn een aantal informatie programma's geïntroduceerd, waardoor het vinden van de juiste locatie van instructies, standaarden en algemene informatie lastig is geworden.

De opdracht bestaat uit het in kaart brengen van de toepasbare programma's en/of methodieken om alle afdelingsinformatie intuïtief terug te kunnen vinden. Het doel is om slechts één programma aan te wenden van waaruit alle informatie op gestructureerde en intuïtieve wijze terug gevonden kan worden. Daarbij is van belang dat er een toekomstbestendige oplossing aangedragen wordt.    
Aanhet einde van de opdracht dient er minimaal een werkende testomgeving opgeleverd te worden.
 

Jouw profiel

- HBO opleiding in de richting van Informatie Technology (IT)
- Je kan gestructureerd werken
- Informatie ordenen is iets waar je goed in bent
- Je kan goed het overzicht creëren

Afdeling

In het Engine Test Center (ETC) worden motoren en uitlaatgasnabehandelingssystemen beproefd ten behoeve van de ontwikkeling van toekomstige generaties aandrijflijnen. De hoofdtaken van het ETC bestaan uit het uitvoeren van validatie-, kalibratie- en certificeringswerkzaamheden. Het ETC is een high tech omgeving en heeft geavanceerde motorproefstanden en specialistische meetapparatuur ter beschikking.
 

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.