Helaas, deze vacature is niet actief.

(Afstudeer)Bol.com Stagiair Pricing & Commercial insights in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair Pricing

Als Stagiair Pricing draai je mee binnen het Retail Excellence team (RE), één van de meest dynamische teams bij Bol.com. RE ontwikkelt vanuit de rijke schat aan data, praktische commerciële inzichten op het gebied van pricing en assortiment. Vanaf dag 1 heb je al veel verantwoordelijkheden, maar wees niet bang want je collega’s zijn erg behulpzaam. Een van de grootste onderdelen hiervan is het optimaliseren van prijsmodellen om dagelijks de beste prijzen aan te kunnen bieden aan de klant. Aangezien de input voor oplossingen vanuit verschillende bronnen en disciplines komt, zul je veel samenwerken met mensen van andere afdelingen, zoals inkoop en Supply Chain.

Daarnaast lopen er veel data-gedreven en strategische projecten om Bol.com commercieel te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe initiatieven voor innovatieve prijsstrategieën, of om te zorgen dat we het juiste assortiment in huis hebben. De taken die je uitvoert zijn daardoor heel divers en uitdagend. Een ding zal zeker zijn, geen dag is hetzelfde.

Ben jij de analytische student die zowel data kan crunchen maar ook het commerciële verschil kan maken vanuit de data? Lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

  • Optimaliseren van het dynamische prijssysteem
  • Meedenken met commerciële verbeterinitiatieven
  • Analyseren van uitgebreide databronnen
  • Formuleren van conclusies en deze delen met je belangrijkste stakeholders
  • Het opzetten van een eigen intern project of onderzoek vanuit de studie

Wat neem jij mee?

  • Je bent een enthousiaste teamspeler die proactief en resultaatgericht te werk gaat
  • Je bent leergierig en stelt je flexibel op
  • Je hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een passie voor e-commerce en innovatie. Affiniteit met data verwerking is een pré
  • Je doet een technische/kwantitatieve opleiding, je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar en je zit bij voorkeur in je master

 

Hoe ziet het proces eruit?

Op basis van je CV en motivatiebrief zullen we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Hier zal meer verteld worden over de Retail Excellence (pricing) afdeling van bol.com en hoe het is om stagiair te zijn bij ons. Mocht je op een specifieke datum willen beginnen, geef dat dan duidelijk aan in jouw motivatiebrief, dan kunnen we daar rekening mee houden in het proces.

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut. We zijn de komende periode op zoek naar zowel afstudeer stagiairs als meewerkstagiairs.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.