Bol.com Stagiair Young Professional Programma in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair Young Professional Programma

Als Stagiair Young Professional Programma werk je samen met IT, People& (HR) en Recruitment om het Young Professional (YP) naar een volgend niveau te tillen. Het  YP programma helpt afgestudeerden aan een succesvolle start van hun carrière als software engineer binnen bol.com. Met een klein groepje van 5 heb je een directe rol om kritisch te kijken naar het YP programma, welke verbeteringen we het beste kunnen doorvoeren, en daar vervolgens stappen in te zetten. Gelijktijdig hebben we met ons team YPs door de gehele IT organisatie, die snel aan het groeien is richting 1000 mensen.

Naast helpen bedenken hoe we het programma kunnen verbeteren, help je actief mee met het analyseren hoe we met de verschillende stakeholders het beste kunnen communiceren, het opstellen en verzenden van die communicatie. Er zijn grote plannen met betrekking tot organiseren van leerlijnen, evenementen voor alumni en de werving van nieuwe kandidaten.

Wil jij helpen het YP programma te vormen, contact met de IT organisatie te verbeteren, en met een superleuke groep YPs de kick-start van hun carrière te verbeteren? Dan zij wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Uitwerken van communicatie naar de verschillende stakeholders van het YP programma
  • Evenementen organiseren voor alumni en nieuwe kandidaten
  • Verbeteren van de leerlijnen binnen het programma
  • Actief sturen op verbetering van het YP programma
  • Megaveel impact hebben. Heel veel zaken weten we niet, en we hebben jou nodig om mee te denken, uit te zoeken, en uit te voeren.

Wat neem jij mee?

  • Assertiviteit en Initiatief. Er is niemand die je dag op dag verteld wat te doen.
  • Passie voor organiseren. Mensen aanhaken, zaken regelen, en niet te bang zijn om iemand aan zijn jas te trekken
  • Je bent een high potential. De YPs zijn allemaal high potentials, die on track zijn naar een leadership rol binnen IT. Ze verwachten ook samen te werken met hetzelfde kaliber mensen
  • Gevoel voor communicatie. Jij weet hoe je een bericht helder overbrengt, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Oog voor carrièreontwikkeling. De stap van collegezaal naar kantoor is groot, en jij begrijpt hoe die transitie het best kan worden gemaakt

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

De Meern | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.