Helaas, deze vacature is niet actief.

Private Banker met management ambities in Zeeland

In het... Ben jij de betrokken en resultaatgerichte Sr. Teambanker Private Banking die vanuit ons Banking By Generation team bijdraagt aan het succes vanuit Rotterdam/Den Haag als onderdeel van ABN AMRO MeesPierson? Dan...

Beschrijving

In het kort

Ben jij de betrokken en resultaatgerichte Sr. Teambanker Private Banking die vanuit ons Banking By Generation team bijdraagt aan het succes vanuit Rotterdam/Den Haag als onderdeel van ABN AMRO MeesPierson? Dan is dit je kans om je ambitie waar te maken. Bij deze uitdaging zal je ook deels leidinggeven aan team van professionele bankers. Op digitale wijze ga je opzoek naar mogelijkheden om de klantbeleving te verbeteren.

Je werk

Regio Zuid West bestaat uit de regio vanaf Zeeland tot en met Zuid-Holland. Je gaat een kleine portefeuille krijgen met klanten in de regio Rotterdam/Den Haag. Binnen het kantoor werken we samen met de collega’s van beleggen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van diverse specialisten, die zeer regelmatig op kantoor aanwezig zijn. In onze klantbediening maken wij onderscheid tussen klantsegmenten: Particulieren ('Banking by Generation') en Ondernemers. Naast jouw portefeuille coach en begeleid jij de andere teambanker bij het realiseren van doelstellingen. Jij zorgt ook voor de verbinding met het hoofdkantoor als het gaat om nieuwe ideeën pitchen en uitwerken.

 

Verdere taken

  • Je voert inhoudelijke revisies van relaties uit: hierbij moet je denken aan het in kaart brengen van de herkomst van vermogen, de privé- en fiscale context van de cliënt, specifieke behoeftes (dus KYC in meest brede zin van het woord) en het vaststellen van het doel van het vermogen.
  • Je voert een volwassen en gedegen accountplanning uit met oog voor de korte, middellange en lange termijn.
  • Je pleegt acquisitie van nieuwe relaties . Dit doe je onder andere door referrals van bestaande klanten, upstreaming vanuit Retail en externe introducties via jouw netwerk.
  • Je vergoot continu je kennis op het gebied van macro-economie, estate planning, productaanbod, kapitaal- en valutamarkten (treasury), wet- en regelgeving (compliance).
Werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.
De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun welvaart en welzijn.

Je profiel

We zijn op zoek naar een energieke en ambitieuze collega senior teambanker die echt het verschil kan maken. Vertrouwen van de klant vormt de basis van onze dienstverlening en met deskundigheid willen we ons onderscheiden. Wij zoeken iemand die met "out of the box"ideeen komt als het gaat om klantbediening/benadering. Maar ook iemand die het leuk vindt om mensen te enthousiasmeren en te zorgen dat de volgende stap wordt gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van zijn/haar teamleden. Leidinggevende ervaring is niet vereist, maar wel een pré.

 

Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring als particulier adviseur, specialist, of leidinggevende. Je werkt op HBO/WO werk- en denkniveau en handelt altijd vanuit het perspectief van de klant als het gaat om diens financiële positie, risicohouding, wensen en doelstellingen. Daarbij ben je extravert, resultaat- en klantgericht en een goede sparringpartner voor collega’s en klanten. 

Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling


Een opleidingsgroeifase is bespreekbaar van niveau 10 naar 11.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zeeland
Dienstverbanden
Stage

Zeeland | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.