Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer ECM in Amsterdam

In het... Klanten en medewerkers maken meer dan 250 miljoen keer per jaar gebruik van onze services op het gebied van content en document management. Met deze services stellen we onze gebruikers steeds meer in staat om snel en slim...

Beschrijving

In het kort

Klanten en medewerkers maken meer dan 250 miljoen keer per jaar gebruik van onze services op het gebied van content en document management. Met deze services stellen we onze gebruikers steeds meer in staat om snel en slim informatie en documenten uit te wisselen tussen klant en bank en andersom. Daarnaast slaan we deze informatie en documenten netjes op en zorgen er voor dat deze altijd weer opgevraagd kan worden als dat nodig is. Als Business Developer binnen het grid Enterprise Content Management (ECM) werk je aan de continue verbetering en vernieuwing van deze veelgebruikte toepassingen voor alle klanten en medewerkers van alle business lines en voor vele van de nieuwe strategische thema's. Ook draag je direct bij aan duurzaamheid door minder met papier te werken en meer digitaal te doen, en dat alles binnen een divers team van vele leuke en verschillende collega's. Kortom, ECM is a great place to work!

Je werk

Als Business Developer houd je je bezig met proces, IT en consultancy vraagstukken. Ideegeneratie, innoveren, adviseren, verbeteren, trainen, maar ook problemen oplossen en veranderingen implementeren zijn activiteiten waar jij je bezig mee gaat houden. Jij zorgt er voor dat behoeften en wensen vertaald worden naar concrete acties en toepassingen. Je werkt daarbij voor alle business lines in de volle breedte van ABN AMRO inclusief onze internationale onderdelen en dochterbedrijven. Bij alles wat je doet ligt de focus op het centraal stellen van het gebruikersbelang van zowel externe klanten als interne medewerkers en het optimaliseren van de toegevoegde waarde voor onze stakeholders binnen de bank. De functie is breed gedefinieerd en afhankelijk van de specifieke situatie varieert de invulling tussen een brede coördinerende rol naar een diepe inhoudelijke rol. Met de inbreng van jouw expertise en in samenwerking met professionals uit de business en de IT organisatie bereik je de gestelde doelen. Autonoom samenwerken op een agile werkwijze is hierbij de sleutel tot succes. 

Werkomgeving

Je werkt binnen het omvangrijke grid Enterprise Content Management wat bestaat uit ongeveer 30 verschillende DevOps-teams die vele verschillende services ontwikkelen op het gebied van content en document management capabilities. En dat doen we voor alle klanten en medewerkers van alle business lines van de bank. Omvangrijk dus in omvang, scope en schaal! Dat biedt veel afwisseling op een scala aan onderwerpen en een breed stakeholderveld. Samen met circa 15 directe collega Business Developers ondersteun je de DevOps-teams en krijg je ook volop de gelegenheid om met collega's buiten ECM samen te werken. We werken voortdurend samen met andere grids om de aansluiting van onze oplossingen te realiseren en de wensen van klanten en stakeholders in te vullen.

Je profiel

Je wordt gedreven door klanten en medewerkers te helpen. Je hebt ervaring en affiniteit met agile werken in een uitdagende omgeving met veel koppelingen en afhankelijkheden. Je bent gezond kritisch en bekijkt altijd hoe dingen beter, slimmer én digitaler kunnen. En je wilt graag nog meer leren en jezelf verder ontwikkelen. 

Als business developer wil je graag verbeteren en vernieuwen, ben je gericht op samenwerking en breng je wensen en ideeen verder. Jij bent de materiedeskundige die zorgt voor de juiste structuur, inhoud en proces en je zorgt dat er wordt geleverd. Ook weet je om te gaan en te sparren met veeleisende stakeholders. En weet je de partijen die je nodig hebt mee te krijgen in je plannen en oplossingen. Je werkt gestructureerd en bent niet vies van de bij de rol horende operationele taken.

Verder verwachten we dat:

  • Je kennis, affiniteit en begrip hebt van business, data & IT
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden voor probleemanalyse
  • Je een goede beheersing hebt van Nederlands en Engels
  • Je beschikt over een relevante WO opleiding
Wij bieden
  • Een omgeving waarin we werken voor miljoenen klanten en medewerkers
  • Een omgeving waarin we werken aan vergaande digitalisering van alle mogelijke klantprocessen
  • Een omgeving waarin we werken met de nieuwste technologieën en mogelijkheden
  • Een omgeving waarin we werken met vele betrokken en diverse collega's
  • Een omgeving waarin we werken aan steeds betere prestaties op o.a. customer experience, digital processing en cost effectiviness

Kortom, ECM is a great place to work!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.