Functional Specialist Operations Beleggen in Amsterdam

In het... Als Functional Specialist Operations ben jij dé expert in jouw vakgebied want jij bent adviseur, vraagbaak én materiedeskundige ineen. En dat specfiek gericht op onze back office Operations Beleggen (Securities).

Beschrijving

In het kort

Als Functional Specialist Operations ben jij dé expert in jouw vakgebied want jij bent adviseur, vraagbaak én materiedeskundige ineen. En dat specfiek gericht op onze back office Operations Beleggen (Securities). Een brede en dynamische rol met een meer uitvoerend karakter. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder...

Je werk

Je richt je op het signaleren van knelpunten in producten, processen en systemen in het primaire proces van Operations. Je behandelt minder complexe vraagtukken of ondersteunt meer ervaren collega’s op het gebied van Operations vraagstukken (o.a. beleidsvoorbereidende analyses, monitoring van ontwikkelingen, operationele ondersteuning van de business). Je zorgt dat de Operations-systemen en processen van securties/beleggen op dagelijkse basis beschikbaar zijn voor klanten en medewerkers, signaleert mogelijkheden voor verbetering, zorgt voor actuele kennisoverdracht en onderhoudt service kwaliteit van systemen en operationele processen. Tevens heb je overzicht met betrekking tot de diensten die worden uitgevoerd door onze leveranciers.

Werkomgeving

Je werkzaamheden voer je uit binnen het Center of Expertise van Securities Operations, dat valt onder Operations Nederland. Operations zorgt dat de operations-systemen op dagelijkse basis beschikbaar zijn voor klanten en medewerkers, ontwerpt oplossingen, stelt bedrijfsinformatie beschikbaar, en heeft overzicht met betrekking tot de diensten die worden uitgevoerd door onze leveranciers.

Je profiel

Je bent een stevige en zelfstandig werkende teamplayer met een flexibele instelling. Je hebt de natuurlijke drive om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent pro-actief en zit vol met verbazingen en verbeter ideeën. In combinatie met jouw sterk ontwikkelde sensitiviteit voor mens en organisatie weet je je omgeving te stimuleren en te bewegen naar een gezamenlijk doel: optimale dienstverlening voor de klanten van Securities Operations. Je beschikt daarom over inhoudelijke securities kennis. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- minimaal hbo werk- en denkniveau en 3 jaar of meer relevante werkervaring
- kennis van securities (beleggen), corporate actions en brokerage;
- kennis van de market infrastructure betreffende securities en datamanagement;
- kennis van operationele systemen en processen op gebied van beleggen;
- kennis van en affiniteit met relationship management, netwerk management, change management, implementatie management;
- ervaring met Excel en Powerpoint en ervaring met lean/scrum;

- Bekend met Tax Reclaim en QI

Wij bieden

Wij bieden je betekenisvol en veelzijdig werk. De functie biedt autonomie, maar ook verbondenheid met anderen. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in materiele zin, maar ook in de vorm van opleiding en ontwikkeling. Dit alles binnen een interessante en veranderlijke werkomgeving. Salarisindicatie: EUR 50k - 60k per jaar, all-inn, o.b.v. een 36-urige werkweek (40 mag ook!).

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.