Business Consultant II in Amsterdam

In het... Ben jij breed geïnteresseerd in de diverse (niet klantgerelateerde) zaken die bij Financial Restructuring & Recovery (FR&R) spelen en het optimaliseren hiervan en hou je er van om in een dynamisch team te...

Beschrijving

In het kort

Ben jij breed geïnteresseerd in de diverse (niet klantgerelateerde) zaken die bij Financial Restructuring & Recovery (FR&R) spelen en het optimaliseren hiervan en hou je er van om in een dynamisch team te werken dat een centrale rol heeft binnen FR&R, dan zijn we op zoek naar jou!

Als medewerker van het Strategisch & Tactisch Cluster draag je bij aan de objectives van FR&R, Risk Management en bank brede ambities. Dit doe je door ontwikkelingen te volgen, de status quo te challengen en werk je mee in projecten op het gebied van onder meer (regulatory) change en risk management. Daarnaast adviseer je het MT, werk je nauw samen met de andere afdelingen binnen FR&R alsmede andere afdelingen binnen Risk Management, de Business Lines en GRIDS. In jouw rol ben je breed inzetbaar en richt je je met name op het correct en efficiënt onderhouden van de Business as Usual.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Jij bent als medewerker van het Strategisch & Tactisch Cluster de Backbone (ruggengraat) van FR&R. In je rol zul je verantwoordelijkheden krijgen in het invullen van de Risk Controle functie, zorgen dat de afdeling voldoet aan compliance richtlijnen, verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de opleidingen van FR&R, het vastleggen en verbeteren van de processen van FR&R en coördinatie van een veelheid activiteiten die een brede ondersteuning geven aan FR&R. Vanuit jouw inhoudelijke expertise op beleid, processen, systemen en de daarmee samenhangende risico’s en compliance richtlijnen kun je betrokken worden bij projecten op de afdeling. Je bent tevens samen met het team verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportages en presentaties richting diverse in- en externe stakeholders. In je rol krijg je de mogelijkheden om door te groeien binnen  het team en een steeds grotere verantwoordelijkheid te krijgen.
 

Werkomgeving

Als Medewerker Strategisch & Tactisch Cluster ga je aan de slag bij FR&R, onderdeel van Risk Management (RM). Je komt te werken binnen Operations FR&R dat verantwoordelijk is voor de coördinatie en uitvoering van de afdeling overschrijdende (niet direct klant gerelateerde) werkzaamheden binnen FR&R. Daarbinnen word je werkzaam in Strategisch & Tactisch cluster (+/- 10 FTE). Dit team is in toenemende mate zelf-organiserend, waardoor je ook verantwoordelijkheid draagt voor de continue ontwikkeling van het team en individuele collega’s.
In je nieuwe rol werk je o.a. nauw samen met de (client facing) collega’s van FR&R, business lines, GRIDS en met diverse risk en finance afdelingen.
 

Je profiel

Een energieke verbinder die actie durft te ondernemen en goed gedijt in een dynamische omgeving. Daarnaast ben je minimaal HBO  geschoold en heb je meer dan 4 jaar relevante werkervaring.  Kennis van de ABN AMRO visie en strategie en ervaring in een commerciële business line of risk management is een pré. 

Competenties:
• Hands-on
• Analytisch
• Presentatie skills
• Resultaatgericht
• Proactief
• Coördineren van- en samenhang zien tussen verschillende werkzaamheden
• Nauwkeuring en oog voor detail (zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen)
• Teamplayer/samenwerkingsgericht
• Organisatiesensitiviteit
• Veranderingsgerichtheid
• Communicatieskills in woord en geschrift o.a. heldere en duidelijk instructies op kunnen stellen (Nederland/Engels: must haves)


Kennis/ ervaring:
• Organiseren van events/opleidingen
• Policy (adherence) management & Compliance
• Ervaring met (Operational) Risk Management methodieken en processen
• Kennis van de strategie, bedrijfsprocessen, de organisatie, beleid en diensten van ABN AMRO in het algemeen en FR&R in het bijzonder is een pré;
• ABN AMRO gehanteerde krediet-administratieve organisatie en systemen is een pré.

Wij bieden

We bieden je een uitdagende functie in een veranderende en professionele omgeving waarbij je de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. Hierbij kun je je kennis op vele terreinen verbreden en kun je je energie goed kwijt in uitdagend werk. We bieden tevens een goed salaris en arbeidsvoorwaarden.
 

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.