Helaas, deze vacature is niet actief.

Corporate Innovator Operations in Amsterdam

In het... Wil jij echte klantwaarde genereren en om die reden uitdagingen volledig doorgronden alvorens ze op te pakken? Heb jij praktische ervaring met Design Thinking en Lean startup methodologieën en ben je op de hoogte van...

Beschrijving

In het kort

Wil jij echte klantwaarde genereren en om die reden uitdagingen volledig doorgronden alvorens ze op te pakken? Heb jij praktische ervaring met Design Thinking en Lean startup methodologieën en ben je op de hoogte van ontwikkelingen in de digitale wereld? Ben je creatief, en kun je innovatieve ideeën ook opschalen en implementeren? Gebruik jij enthousiaste storytelling-technieken om use cases te verwoorden en de opzet te delen?
 

Klanten willen snel, gemakkelijk en veilig kunnen bankieren en de bank wil dit klantgericht maar ook snel en efficiënt geregeld hebben. Jij gaat daar een belangrijke en leidende rol in spelen. We zijn elke dag bezig om onze processen te verbeteren. Niet alleen willen we onze klanten van dienst zijn, we willen verwachtingen overtreffen: foutloos en tegen een concurrerende kostenstructuur.  Om de digitale transformatie naar het volgende niveau te tillen hebben we nieuwe pragmatische innovators nodig, zoals jij!

Je werk

Als innovatiespecialist houd jij je vooral bezig met het actief ophalen en uitwerken van H1/H2 innovatiemogelijkheden met een blik op H3. Concreet resultaat voor Operations is hierbij de focus, op de korte of de middellange termijn. Je werkt use cases uit en neemt de business stakeholders mee in de innovatiereis. Je zet samen experimenten op om hypotheses te testen en (in)valideren. Daarnaast kijk je ook naar mogelijke samenwerkingen met (nieuwe) data- en technologieleveranciers, zowel binnen als buiten de bank, altijd met een focus op de toegevoegde waarde voor Operations. Je werkt aan diverse projecten, waarbij je jouw collega’s meeneemt in jouw bewezen aanpak. Je doorziet de business uitdaging die je samen met inhoudelijke experts hebt opgehaald en uitgediept en je gaat een tocht door de “corporate jungle” hierbij niet uit de weg.

Werkomgeving

Operations is dé plek voor mid- en backoffice activiteiten van de bank. Van het openen van rekeningen tot het opstellen en verwerken van complexe internationale betalingen of ‘letters of credits’. Van systeemtoegang regelen voor nieuwe medewerkers tot diepgaand fraudeonderzoek. Van een servicedesk die nabestaanden persoonlijk te woord staat tot het gebruik van innovatieve digitale robots. Het gebeurt allemaal bij Operations.
 

Binnen Operations is het innovatieteam onderdeel van IAAD (Innovation, Advanced Analytics & Data), dat zich richt op innovatie, data science en data analyse met als doel om samen met de andere disciplines in het Operations Delivery & Expertise Centre (ODEC) processen te verbeteren en automatiseren (“flawless processing”) en daarbij nog meer rekening te houden met de specifieke situatie van de klant: “a personal bank in the digital age”.

Je profiel

Jij wilt echte klantwaarde genereren en om die reden uitdagingen volledig doorgronden alvorens ze op te pakken. Jij hebt praktische ervaring met Design Thinking en Lean startup methodologieën en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de digitale wereld. Je bent creatief, en kunt innovatieve ideeën opschalen en implementeren. Je gebruikt enthousiaste storytelling-technieken om use cases te verwoorden en de opzet te delen.
 

Daarnaast:
•    ben je een pragmatische innovator, met ervaring/affiniteit met de financiële sector
•    ben je in staat om een idee om te zetten naar een schaalbare oplossing
•    ben je communicatief vaardig en kan je stakeholders enthousiasmeren
•    bouw je graag aan een sterk in- en extern netwerk
•    kun je goed plannen en keuzes maken
•    is jouw Nederlandse taalvaardigheid uitstekend in woord en geschrift
•    is ondernemers- of consultancyervaring een plus

Wij bieden

De kans om te werken op één van de meest dynamische, digitale en op innovatie gerichte afdelingen binnen ABN AMRO. Dat betekent meer dan genoeg interessante projecten om je tanden in te zetten en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 
 

•    Wij bieden je een bruto maandsalaris tussen EUR 3.900 en EUR 6.400,- op basis van een werkweek van 36 uur afhankelijk van je kennis en ervaring 
•    Een aanvullend benefit budget van 11% van je bruto jaarsalaris, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
•    Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen. 
•    We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis en onze standplaats in Amsterdam
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
•    Een OV-jaarabonnement 
•    Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.