Helaas, deze vacature is niet actief.

Digital Cross-channel Specialist(e) in amsterdam

In het... Van Tikkie tot gepersonaliseerde mobile advertising en een chatbot die je écht verder helpt: bij Customer & Digital Experience bedenken én bouwen we de online platforms waarin alle digitale producten en...

Beschrijving

In het kort

Van Tikkie tot gepersonaliseerde mobile advertising en een chatbot die je écht verder helpt: bij Customer & Digital Experience bedenken én bouwen we de online platforms waarin alle digitale producten en diensten van ABN AMRO Retail voor onze klanten beschikbaar worden gemaakt. Vanuit de overtuiging dat online bankieren altijd makkelijker, sneller, leuker en persoonlijker kan, ten behoeve van een duurzaam trouwe klantrelatie. We ontwikkelen mooie oplossingen die klanten meer regie over hun bankzaken geven. Met een gigantische databerg als basis en ons unieke usability lab als teststation, bouwen we agile aan digitale diensten die klanten verrassen én vooruit helpen.

Omdat we behoorlijk ambitieus zijn, hebben we jouw expertise hard nodig. Samen met je enthousiaste en zeer getalenteerde collega’s van het team Online Sales & Targeting ga je aan de slag met het ontwikkelen van onze eigen digitale kanalen. 
 
Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!
 

Je werk

Je bent een ervaren performance marketeer met een heldere visie op hoe wij onze (digitale) kanalen verder moeten ontwikkelen. Je bent een voorloper als het gaat om marketing technologie. Je werkt data driven en initieert innovatieve projecten ter verbetering van de inzet van paid en owned channels in onze campagne strategieën.

Jouw verantwoordelijkheden:
•    Het initiëren en implementeren van een digital paid channel strategie over de campagnes heen.
•    Uitwerken van complete contactstrategie, waarbij owned kanalen (on-site, in app, e-mail, bankmail, etc) een belangrijk onderdeel van zijn.
•    Het aandeel en effectiviteit van owned kanalen in onze campagne strategieën vergroten in samenwerking met owned specialisten.
•    Ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van een effectieve cross-channel campagne strategie voor onze focus producten.
•    Testen van innovatieve marketing tooling en strategieën.  
•    Ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van een cross-channel werkwijze binnen het team Online Sales & Targeting en met ons mediabureau.
•    Initiëren en implementeren van nieuwe capabilities ten behoeve van cross-channel campaigning
•    Opbouwen/onderhouden partnership samenwerkingen met onze key partners (Google, Facebook etc.)

Als cross-channel specialist ben je de interne expert en adviseur over wat ABN AMRO beter kan doen op het gebied van digitale paid en owned kanalen. Je voert de regie over onze campagne doelstellingen. Je ambitie is om de verschillende stakeholders bij te staan en te faciliteren bij alle initiatieven waarbij jij waarborgt dat ABN AMRO met haar communicatie persoonlijk & relevant is voor de klant. 
 

Werkomgeving

Binnen de afdeling e-commerce en je team online sales & targeting ontwikkel je campagne strategieën die significant bijdragen aan het behalen van onze targets binnen de afdeling e-commerce (sales, nps, call reductie). Je bent hierin verantwoordelijk voor een cross-channel strategie en de continue optimalisatie en doorontwikkeling hiervan. Je zorgt dat budgetten efficiënt worden ingezet en dat de paid kanalen naadloos aansluiten op onze owned kanalen. Ervaring met kanaalattributie is een pre. Je werkt hierbij samen met specialisten op paid, earned en owned media. Vernieuwend werk met enorme impact. Persoonlijk & relevante communicatie staat hierbij centraal. Aan jouw de taak om hierin continue voorop te lopen, met behulp van tooling als DMP, CDP en CJP.

Je profiel

Je bent een echte digital expert en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in tools en mogelijkheden op het gebied van marketing automation. Je bent strategisch, analytisch en commercieel gedreven en weet wat de laatste ontwikkelingen zijn op gebied van paid en owned media. Je bent in staat om op basis van data inzichten de juiste keuzes te maken en hebt het in je om deze strategie intern over te brengen aan stakeholders. Dit doe je binnen een groot en complex stakeholderveld, over verschillende kanalen en afdelingen heen. Als collega ben je samenwerkingsgericht en breng je commercialiteit en kostenbewustzijn mee.

Check nu je profiel:
•    Academisch werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring binnen een digitale omgeving 
•    Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële en analytisch online marketing functie 
•    Aantoonbare professionele kennis en ervaring van digitale kanalen, cross channel digital campaigning en marketing automation technieken, tooling en toepassingen 
•    Ervaring met attributiemodellen en het inzetten van deze in campagnevoering. 
•    Een bewezen track record in stakeholder management en projectmanagement.
•    Ervaring op het gebied van owned kanalen is een pre.
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Het team online sales & targeting is het digitale specialisten team binnen de bank. Gaat het om de nieuwste tools en inzichten, dan hebben wij het al uitgeprobeerd. Samen met onze digitale bureaus ontwikkelen wij vooruitstrevende digitale campagnes. Werkelijk alle expertise kun je bij ons vinden, van social, seo, sea, display, tot e-mail.

Wij bieden

Bij Customer & Digital Experience krijg je de vrijheid én verantwoordelijkheid om onze digitale diensten steeds aantrekkelijker, verrassender en gebruiksvriendelijker in te richten. Dit betekent dat je alle ruimte krijgt om creatieve ideeën in te brengen en uit te werken, in een omgeving die meer wegheeft van een startup dan van een corporate kantoor. Trek dus gerust je sneakers aan, want zolang je goed bent in wat je doet, hoef je van ons écht niet strak in (mantel)pak.

Bij ABN AMRO werken we in agile teams aan oplossingen die klanten vooruithelpen bij een essentieel onderdeel van hun leven: hun financiën. De agenda van de teams wordt via de lean startup methode gevoed: we genereren ideeën, testen ze, verbeteren ze op basis van klant-feedback en maken het eindresultaat in de vorm van nieuwe diensten of nieuwe features beschikbaar voor al onze klanten. Innovatief-praktisch werk dus. Klinkt goed? Het wordt nog beter. Want doordat je in een multidisciplinair team zit, leer je veel andere vakgebieden kennen. Zo kun je uitgroeien tot de professional die je wilt zijn.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.