Helaas, deze vacature is niet actief.

Assistent Beleggen Special Segments (Amsterdam)

In het... Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met Beleggen? Wil jij deel uit maken van het beleggingsteam Special Segments, dat de bijzondere klantgroepen van ABN AMRO MeesPierson bedient? Wil jij samen met...

Beschrijving

In het kort

Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met Beleggen? Wil jij deel uit maken van het beleggingsteam Special Segments, dat de bijzondere klantgroepen van ABN AMRO MeesPierson bedient? Wil jij samen met het beleggingsteam bijdragen aan de optimalisatie van de klantcontacten en -portefeuilles e en de commerciële verantwoordelijkheden ten aanzien van vermogensbeheer en beleggingsadvies? Ben jij dé alerte, klantgerichte en vooral commerciële assistent beleggen die de gezamenlijke doelen en vooral klantverwachtingen wil overtreffen. Een ondersteuner van de specialisten in de gespreksvoorbereidingen en hun dagelijkse werkzaamheden die zelf ook klanten wil bedienen?

 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Heb jij samenwerken, verdere digitalisering en deskundig advies met aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan? Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Je werk

Jij ondersteunt onze vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs, in de breedste zin, bij de bediening van de beleggende klanten van Special Segments.

 

Je volgt hierbij het beleggingsbeleid van ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor afdelingsbrede administratieve taken.

 

Klanten van Private Banking-Special Segments hebben een beschikbaar vermogen > EUR 0.5 miljoen, wonen in en buiten Nederland en worden gesegmenteerd in Professionals & Executives, Instituten & Charitas, International Private Banking en Private Wealth Management. De klantportefeuille bevat een groot aandeel van voor ABN AMRO gezichtsbepalende klanten met een belangrijk privé en zakelijk netwerk. Het marktsegment is divers, met een aanzienlijke instroom en doorstroom van (potentiële) klanten. Het klantbelang staat centraal als basis voor lange termijn klantrelaties. Er geldt een structurele groeiopdracht qua aantal klanten, assets under management en opbrengsten.

Werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

 

De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun welvaart en welzijn.We zijn er trots op dat ABN AMRO MeesPierson al vele jaren achtereen door Euromoney is uitgeroepen tot Beste Private Bank van Nederland. Onze klanten zien ons als trusted advisor en belonen ons met een hoge klanttevredenheid.

 

Het beleggingsteam bestaat uit circa 25 enthousiaste professionals. Je werkt grotendeels op afstand (vanuit huis of een kantoor van private banking), maar geregeld tref je je collega's ook fysiek om te leren en verbonden te blijven. Standplaats Amsterdam.
 

Je profiel

Je hebt oog voor de ambities, dromen en drijfveren van klanten. Zij en je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je hebt NPS en klantbelang centraal hoog in het vaandel.

 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • hbo of wo werk- en denkniveau (een DSI-registratie geeft je een voorsprong)
 • ervaring en affiniteit met vermogensadvies, en de operationele uitvoering ervan
 • je communiceert op een hoog niveau, zowel mondeling als schriftelijk
 • gesprekspartner op niveau, en in staat beleggingsmaterie helder uiteenzetten
 • je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen
Wij bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een bruto maandsalaris in schaal 6, 7 of 8 op basis van een 36-urige werkweek
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.