Helaas, deze vacature is niet actief.

Data Scientist in Amsterdam

In het... We zoeken een ervaren Data Scientist met... Heb jij sterk ontwikkelde problem solving skills? Krijg jij energie van het vertalen van wensen van stakeholders naar direct toepasbare data science...

Beschrijving

In het kort

We zoeken een ervaren Data Scientist met implementatiefocus

Heb jij sterk ontwikkelde problem solving skills? Krijg jij energie van het vertalen van wensen van stakeholders naar direct toepasbare data science modellen? Wil jij anderen inspireren door met jouw bewezen procesmatige aanpak concrete resultaten te boeken? Heb jij daarbij veel aantoonbare ervaring met Python, Pandas, Scikit-learn en Spark of vergelijkbare tools en technieken?

Je werk

Naast het bouwen van oplossingen weet je ook kansen te spotten voor nieuwe modellen. Je werkt samen met je collega’s aan diverse projecten waarbij je hen ook meeneemt in jouw bewezen aanpak. Je vaart op het toevoegen van concrete waarde voor de business domeinen binnen Operations en bent in staat grote complexe problemen op te breken. Vanuit jouw werkervaring, kennis en kunde creëer en valideer je iteratief oplossingen, waarbij je het team en de stakeholders meeneemt.

Werkomgeving

Het team bestaat uit Data Scientists en consultants die in nauwe samenwerking met de business units binnen Operations mogelijkheden voor data science exploreren, valideren, modellen bouwen en de uiteindelijke oplossingen naar productie brengen. Bij het naar productie brengen van modellen wordt er veel samengewerkt met machine learning engineering teams binnen IT.

Binnen Operations is het data science team onderdeel van IAAD (Innovation, Advanced Analytics & Data), dat zich richt op innovatie en data analyse met als doel om samen met de andere disciplines in het Operations Delivery & Expertise Centre (ODEC) processen te verbeteren en automatiseren (“flawless processing”) en daarbij nog meer rekening te houden met de specifieke situatie van de klant: “a personal bank in the digital age”.

Enkele voorbeelden van data science oplossingen binnen het Operations werkterrein zijn het routeren van e-mail verkeer, relevante informatie extraheren uit ongestructureerde (tekst) data, het verrijken van het klantbeeld voor een gepersonaliseerde, snellere en effectievere klantreis en tijdreeksmodellen om capaciteit nog beter te kunnen managen.

Je profiel

Heb jij sterk ontwikkelde problem solving skills? Krijg jij energie van het vertalen van wensen van stakeholders naar direct toepasbare data science modellen? Wil jij anderen inspireren door met jouw bewezen procesmatige aanpak concrete resultaten te boeken? Heb jij daarbij veel aantoonbare ervaring met Python, Pandas, Scikit-learn en Spark of vergelijkbare tools en technieken?

Daarnaast:

  • ben je een pragmatisch doelgerichte bouwer
  • heb je minimaal 3 jaar werkervaring, heb je behoefte om jouw kennis te delen met het team en wil je tegelijkertijd zelf ook nog veel leren
  • vind je samenwerken belangrijk en draag je met jouw capaciteiten bij aan de diversiteit van de afdeling
  • ben je sociaal vaardig en deins je niet terug voor complexe gesprekken met stakeholders, zowel binnen de business als IT
  • is jouw Nederlandse en Engelse taalvaardigheid op zakelijk niveau in woord en geschrift goed
  • is ervaring met tools en technologieën zoals Spark, Hadoop, SQL, TensorFlow, Azure cloud, etc. en/of tekst- en tijdreeksdata een absolute plus
Wij bieden

Op basis van jouw ervaring, kennis en kunde bieden wij een ABN AMRO Bank dienstverband met een bruto jaarsalaris in de range van EUR 59.000 – EUR 84.000 (incl. emolumenten o.b.v. 40 uur per week).

Daarnaast hebben we een geweldig secundair arbeidsvoorwaardenpakket met voldoende ruimte voor ontwikkeling en doorgroei. In je rol krijg je zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak directe begeleiding en stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.