Helaas, deze vacature is niet actief.

Policy Guidance Officer (Detecting Financial Crime) in Amersfoort

In het... Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het opsporen van financiële criminaliteit samengebracht. Dit geldt voor zowel Nederland, als voor onze binnen- en buitenlandse dochters en...

Beschrijving

In het kort

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het opsporen van financiële criminaliteit samengebracht. Dit geldt voor zowel Nederland, als voor onze binnen- en buitenlandse dochters en onze challenger banks. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit uit onze banksystemen te weren en ook nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. De voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Werkomgeving

De afdeling Process Execution Support, is een afdeling binnen het Staff Development & Change team van de KYC & CDD centers. De afdeling bestaat uit 3 teams; het Continuous Improvement team en twee Policy Guidance teams. In totaal bestaat de afdeling uit ca. 35 FTE.

Wat doen wij?

Onze afdeling vertaalt beleid en processen naar uniforme werkwijzen en instructies. Deze uniforme werkwijzen en instructies implementeren binnen de KYC & CDD centers is hierbij van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat dit binnen de KYC & CDD centers wordt gehanteerd en organiseren (initiëren, ontvangen, prioriteren en opvolgen)hierbij de verbeterloop. Concreet richten wij ons op:
•    Operationele vertaling van beleid naar werkinstructies; 
•    Ondersteuning/vraagbaak bij procesuitvoering; 
•    Manier van werken bepalen (bijv. SOP onderhoud); 
•    Feedback en verbeterloops; 
•    Aanspreekpunt voor de afdeling Innovation & Design inzake Global Standards en GSOP’s;
•    Daarnaast zijn wij ook aanspreekpunt voor andere afdelingen binnen DFC als het gaat om initiatieven t.b.v. de verbeterloop;
•    Outsourcing support.

Je werk

Als Policy Guidance Officer werk je mee aan de optimale vertaling van externe wet- en regelgeving en interne beleidsregels naar de werkinstructies en werkprocessen. Vanuit jouw rol heb je veel contact met diverse stakeholders binnen en buiten DFC.
 
Je werkt op verschillende vlakken, namelijk op gebied van business clients, natural persons en/of transactie monitoring/client filtering. Voor deze werkgebieden neem je ook de kartrekkersrol op om de samenwerking met de desbetreffende stakeholders op te zetten.

Je profiel

We zoeken een collega die het een uitdaging vindt om in een dynamisch stakeholdersveld op de diverse werkterreinen te excelleren. In deze rol weet je anders geen ander hoe je beleid en wetgeving dient te interpreteren en begrijp je het belang van goede afstemming met alle stakeholders. In dit dynamische speelveld bouw je mee aan de afdeling en het in gang zetten van verbeteringen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

•    Je hebt een afgeronde HBO/WO juridische opleiding (Rechtsgeleerdheid);  
•    Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen het juridisch vakgebied en bij voorkeur in een vergelijkbare rol;
•    Je hebt sterke consultancy en projectmanagement skills;
•    Je beweegt je makkelijk in een complex, internationaal stakeholderveld en creëert draagvlak voor jouw plannen;
•    In het team ben je een motivator en coach voor je collega’s en naar de lead toe heb je een challenger rol.

Wij bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. Jij bouwt mee aan de nieuwe afdeling. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren. Daarvoor is  de DFC Academy opgezet, die vele trainingen en opleidingen aanbied. Zowel persoonlijk, als inhoudelijk. (Door)groei vinden wij binnen DFC heel belangrijk!

Daarnaast bieden wij je: 
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven;
•    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen;
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;
•    Een OV-jaarabonnement;
•    Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.