Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer-specialisme Marketing in Amsterdam

In het... Als Business Developer met specialisme marketing heb je je sporen verdiend op het gebied van hypotheken en word je als zodanig herkend en erkend. Gezamenlijk met je collega Business Developers ben je...

Beschrijving

In het kort

Als Business Developer met specialisme marketing heb je je sporen verdiend op het gebied van hypotheken en word je als zodanig herkend en erkend. Gezamenlijk met je collega Business Developers ben je verantwoordelijk dat onze producten en diensten bekend worden bij onze klanten door gerichte eenmalige marketing campagnes of externe communicatie. Je vormt de Single Point of Contact (SPOC) van het Grid Hypotheken in het contact met onze collega’s van Brand, Marketing en Communications en overige stakeholders. Je werkt nauw samen met je collega’s uit het Value Propositie Team en de changeteams.

 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Business Developer met specialisme marketing (productmarketing) ben je de spil in de samenwerking tussen het Grid Hypotheken en de belangrijkste stakeholders. Je voornaamste aandachtsgebied ligt op het gebied van marketing en externe communicatie. Als Single Point of Contact (SPOC) lopen alle ‘lijnen’ via jou.  In de praktijk betekent dit dat je de  regisseur en het aanspreekpunt bent die ervoor zorgt dat onze boodschap voor de klant (vertaald in de ontwikkeling van nieuwe en bestaande proposities / beleid op een juiste ‘vertaald’ wordt naar onze  collega’s van marketing. Ook wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving (mandatory) waar externe communicatie voor nodig is, valt onder jouw aandachtsgebied.

 

Naast je werkzaamheden voor het Grid Hypotheken, maak je deel uit van het Marketing Development Team Wonen (MDT) In nauwe samen met de collega’s van het MDT Wonen ontwikkel je nieuwe campagnes of externe communicatie. Jouw rol en verantwoordelijkheid ligt hierbij op het inhoudelijke deel (het WAT).

 

Met de inbreng van jouw expertise ontstaat er een open en transparante samenwerking met onze belangrijkste stakeholders waarbij het gezamenlijk belang voorop staat. Altijd met als doel een tevreden klant.

Werkomgeving

Binnen Hypotheken werk je in een multidisciplinair team samen om waarde toe te voegen voor onze klanten en de bank. Je onderhoudt actief contact met de stakeholders en werkt samen met andere afdelingen binnen de bank. Het Grid hypotheken bestaat uit meerdere blocks die zich allemaal bezig  houden met de klant. Het ene team houdt zich meer bezig met de bestaande klant en het andere team met nieuwe klanten.

Je profiel

Jij bent een energiek persoon die passie heeft voor de combinatie van denken en doen. Je weet wat er speelt binnen de organisatie en hebt een voorbeeldrol. Klantperspectief is je primaire drive om te werken in een grid. Je staat stevig in je schoenen en weet op een effectieve wijze de verbindende factor te zijn. Bij verschillen van inzicht zie jij het als een uitdaging om de overeenkomsten te vinden en deze te vertalen in concrete vervolgstappen. Je stelt altijd het klantbelang voorop, waarbij het klantinzicht (design thinking) altijd jouw vertrekpunt is. Je bent een doorzetter en bent ook in staat om Nee te zeggen als het belang van de klant of de bank hierbij gebaat is.

 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • Je werkt zelfstandig en kan goed autonoom opereren
 • Je schakelt makkelijk op meerdere niveaus in de organisatieEen afgeronde marketingopleiding of vergelijkbare werkervaring
 • Stakeholdermanagement en organisatiesensitiviteit
 • Je omarmt de agile werkwijze
 • Uitgebreide kennis van en ervaring binnen het aandachtsgebied hypotheken en de producten en diensten die hierbij horen
 • Bouwt actief mee aan het samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen.
Wij bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.