Helaas, deze vacature is niet actief.

Communicatie Specialist (Amsterdam)

In het... Als communicatie specialist regisseer, schrijf en redigeer je content over hypotheken. Je helpt je collega’s met duidelijke (interne en externe) communicatie en denkt mee hoe we onze klanten, adviseurs en...

Beschrijving

In het kort

Als communicatie specialist regisseer, schrijf en redigeer je content over hypotheken. Je helpt je collega’s met duidelijke (interne en externe) communicatie en denkt mee hoe we onze klanten, adviseurs en andere collega’s het beste kunnen informeren. Je bent hiervoor dé specialist en staat voor kwaliteit: begrijpelijke (klant)communicatie.

Je werk

Het team Content Management & Implementatie creëert en optimaliseert functionele hypotheekcommunicatie, zodat klanten de juiste en meest actuele hypotheekinformatie ontvangen van onze adviseurs en medewerkers. Dat doen we bijvoorbeeld via systeembrieven en via Intranet Hypotheken. Je zorgt dat alle informatie eenvoudig vindbaar, begrijpelijk en up-to-date is. Of het nu een nieuwsbericht, brief of intranetpagina is: jij draait je hand er niet voor om. Naast de ‘daily business’ zijn er korte en langlopende communicatieprojecten, waar jij de regierol kunt pakken. Je werkt hiervoor samen met verschillende partijen en verbindt deze waar nodig met elkaar. Je brengt onze visie op een heldere en prettige manier over en hebt oog voor hoe we onze hypothekeninformatie kunnen optimaliseren en andere partijen met communicatie kunnen ondersteunen.

Werkomgeving

CM&I opereert binnen het Center of Expertise Portfolio & Marketing en werkt nauw samen met de verschillende teams binnen het Grid ‘Wonen’. CM&I zorgt onder andere voor de interne communicatie naar onze adviseurs op het moment dat er nieuwe producten zijn ontwikkeld of veranderingen voor klanten of adviseurs worden doorgevoerd. Ook een aantal klantuitingen wordt door CM&I ge- of herschreven in begrijpelijke taal. Verder verzamelt en coördineert het team alle vragen die vanuit de organisatie binnenkomen over hypotheken en heeft het een regiefunctie wat betreft functionele hypotheekinformatie.

Je profiel

Jij bent een energiek persoon met veel taalgevoel. Je pakt graag zelfstandig zaken op en toont daarbij eigenaarschap. Je hebt zowel een helikopterview als oog voor detail en kunt daartussen goed schakelen. Je vindt het niet erg je te verdiepen in de vaak complexe hypothekenmaterie en hebt oog voor wat er speelt binnen de organisatie. Bij alles wat je doet, is de klant je uitgangspunt. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en om je eigen expertise op peil te houden.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- Je hebt minstens hbo-werk- en denkniveau
- Je hebt relevante schrijf- en werkervaring en kunt complexe materie goed vertalen in begrijpelijke en toegankelijke teksten
- Je kunt teksten van collega’s redigeren
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je doet wat je zegt en je maakt zaken graag van A tot Z af
- Je hebt een eigen mening en bent niet bang te zeggen wat je vindt
- Je werkt makkelijk samen met verschillende partijen in de organisatie
- Ervaring met CMS Sharepoint is een pré
- Je hebt kennis van hypotheken of bent bereid je die eigen te maken

Wij bieden

Een uitdagende functie in een interessante en dynamische werkomgeving. Dankzij de centrale rol van het CM&I-team doe je in korte tijd brede kennis op van de bank en haar verschillende labels. Je komt terecht in een professionele, collegiale cultuur. ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je daarom opleidings- en doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van jouw ambities, interesses en ervaring. Bovendien krijg je een aantrekkelijk pakket van employee benefits waarbinnen je deels je eigen voorwaarden kunt bepalen.

 

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Klantbelang staat altijd voorop. Daarom is ons doel: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.