Helaas, deze vacature is niet actief.

Recruiter IT in Amsterdam

HR vacature in Amsterdam.

Beschrijving

Werken als recruiter bij Linden-IT?

Recruiter bij Linden-IT betekent zoveel meer dan alleen IT'ers werven. Je bent een onmisbaar aspect binnen het team waar je in te werken komt en ik zal je uitleggen waarom:


Naast het zoeken naar geschikte kandidaten, deze enthousiasmeren en uitnodigen op sollicitatiegesprek ben jij hoogstwaarschijnlijk degene die ervoor gaat zorgen dat onze IT professionals nooit meer bij ons weg willen. Jij bouwt een band op, zorgt voor een goed opleidingsplan, kiest de talenten uit voor onze Talent-pool en dus doorstroom naar ons specialisten team. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij verschillende vraagstukken en mag ook nog eens (in overleg met de regiomanager) bepalen met wie je samen wilt werken; jij deelt tenslotte de contracten uit. Wat een heerlijke baan! 


Werken als recruiter bij Linden-IT maakt je een onmisbaar onderdeel van het team: Zowel het team waar je mee samenwerkt als het team van IT professionals welke jij hebt aangenomen. Dit zijn veelal de kandidaten die een goede positie in de markt hebben; waarbij jij niet alleen coach bent, maar ook samen met onze IT professionals gaat zoeken naar hoe wij nog meer voor elkaar kunnen betekenen; Welke meerwaarde gaan wij bieden?

Het is aan jou de uitdaging de recruitment cycle zo in te gaan richten dat het regio-team waar je in te werken komt altijd beschikt over de juiste IT professionals.


Linden-IT is een jong bedrijf met kantoor in het B2.Amsterdam gebouw aan het John M Keynesplein in Amsterdam, een super leuke inspirerende omgeving. LindenIT richt zich op detachering van ICT professionals als support-medewerkers en systeem beheerders.


Dit neem jij mee:

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Bij voorkeur ervaring in het werven en selecteren van kandidaten.
 • Onmisbare drive om te blijven groeien en ontwikkelen
 • Flexibel en doelgericht
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Interesse in IT en personele dienstverlening
 • Rijbewijs is een must.
 • Je neemt initiatief, bent flexibel en wilt altijd het beste resultaat neerzetten.

Dit kan jij van ons verwachten:

Werken bij Linden-IT is werken in een jong en ambitieus team. Dagelijks houden wij ons bezig met het detacheren van support en beheer professionals; met onze IT professional en klanten centraal. De match, samenwerking en het blijven ontwikkelen daar gaat het om.  Daarom zoeken wij ondernemende types, die graag verantwoordelijkheid hebben, om mee te werken aan het bouwen en behouden van een succesvolle organisatie. Wij hebben juist de focus op persoonlijk(heid), ontwikkeling (voor onze it'ers en ons eigen team) en een leuke informele sfeer waarbij er ook zeker tijd is om successen te vieren (als je hier behoefte aan hebt, natuurlijk). Naast een goede werksfeer bieden wij ook groeimogelijkheden passend bij jouw presteren en natuurlijk;

 • Een goed salaris
 • Werken met moderne systemen en tools
 • Interessante en aantrekkelijke bonusregeling
 • Laptop en telefoon
 • De begeleiding, training en coaching die jij nodig hebt om door te groeien
 • Mogelijkheid op het rijden van een leaseauto

Ben jij klaar om bij een van de snelst groeiende IT detacheerders aan het werk te gaan?

Dit zijn de stappen naar succes: Ben jij de versterking voor het recruitment-team die wij zoeken? Ga jij zorgen dat wij onze doelstellingen blijven behalen en de groei van afgelopen jaar doorzetten? Dan komen wij graag met je in contact.

 1. Solliciteer direct hieronder
 2. Vinden we jou een geschikte kandidaat? Dan nodigen wij je op hele korte termijn uit op kantoor voor een sollicitatiegesprek!
 3. Iedereen enthousiast? Dan krijg je een aanbod.
 4. Administratie regelen en snel aan de slag! 

Wij zijn doorlopend op zoek naar goede recruiters, aarzel je om de stap naar een nieuwe werkgever aan te gaan? Of ben je aan het twijfelen of Linden-IT voor jou voldoende kan bieden? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek. 


Heb je interesse in een interne functie bij Linden-IT? Solliciteer dan direct. Voor vragen en/of opmerkingen kan je contact opnemen met Kirsten via kirsten.bults@linden-it.com

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam

Stage HR | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.