Helaas, deze vacature is niet actief.

Beleidsassistent Rijgeschiktheid in Rijswijk

Klantenservice en callcenter vacature in Rijswijk.

Beschrijving

IN DEZE FUNCTIEVorm jij samen met jouw directe collega een sterk team. Jullie runnen het secretariaat, zijn elkaars back-up, vullen elkaar goed aan. Samen zijn jullie onmisbaar voor de MT-leden.

Als (beleids)assistent van de druk bezette divisiemanager structureer en stroomlijn je informatie Je hebt de regie over de complexe agenda en bent echt een sparringpartner op procesniveau. Je bent in staat om het overzicht te behouden zonder te verzanden in details. Op basis van je persoonlijkheid en je ervaring geef je advies en 'countervailling power' richting zowel de divisiemanager als de MT-leden. We verwachten dat je als geen ander kan bepalen wat het belang en de urgentie van een vraagstuk is en wat prioriteit heeft. Samen met je collega zorg jij voor een vlekkeloos verloop van vergaderingen, bijeenkomsten, afspraken en ondersteunende werkzaamheden. Je bent een belangrijk eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten. Ook ben je goed op de hoogte van zaken die spelen binnen de portefeuille van de divisiemanager. Daarnaast ben je in staat om op eigen initiatief mailberichten af te handelen of je bespreekt deze met de divisiemanager. Daarvoor is het belangrijk dat je helder en snel communiceert over de voortgang aan de divisiemanager, je collega's en de andere MT-leden. Zeker als je ondersteunt bij de administratieve afhandeling van inhoudelijke brieven aan onze directie. Abstract kunnen denken vinden wij dan ook belangrijk in deze functie.

Vergaderstukken verzamel je en zo nodig maak je een dossier aan. En je zorgt voor een goede archivering of verspreiding. Natuurlijk kun je uitstekend organiseren. Je zit stevig aan tafel en je levert inbreng op logistieke, agenda-technische en persoonlijke zaken (zoals functioneren van jezelf in het team, feedback en reflectie richting andere collega's). Nee, je hebt geen formele macht, maar je bent wel (mede) verantwoordelijk voor een gezamenlijk resultaat. Je kunt mensen in beweging krijgen op een natuurlijke en respectvolle manier.

De divisie Rijgeschiktheid is een dynamische omgeving waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. En waar geregeld onder tijds- of politieke druk moet worden gehandeld. De divisiemanager heeft daardoor een druk bestaan, maar door jouw inzet kan zij nog beter acteren. De onderkant van haar functie is de bovenkant van jouw functie!HET CBR VRAAGT

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • een open persoonlijkheid, verbinder, authentiek en nuchter;
 • nauwkeurig en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • relatie- en omgevingsgericht, integer en een scherp oog voor detail;
 • planmatig en gestructureerd, maar ook organisatiesensitief en doortastend;
 • gelet op de werkomgeving, een feilloos gevoel voor politieke/bestuurlijke verhoudingen;
 • zelfstandig, daadkrachtig en flexibel.
Kortom: een professional die denkt in mogelijkheden!

HET CBR BIEDTEen zeer afwisselende, brede en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, waarin je in contact staat met verschillende afdelingen en divisies van het CBR. Je komt in een organisatie te werken die een informele laagdrempelige sfeer kent en welke volop in verandering is.
 • een leuke positie met inhoud en verdieping!
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals een goede verlofregeling, pensioenopbouw via het ABP en een bevlogen fantastisch team;
 • een arbeidsovereenkomst met een salaris met een uitloop tot maximaal 3444,74 euro per maand, 8% vakantietoeslag, 8.33% eindejaarsuitkering, op basis van 37,5 uur;
 • een arbeidsovereenkomst voor 32 - 37,5 uur met de intentie van een vast dienstverband;
 • volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een mensgerichte organisatiecultuur met een mooi maatschappelijk doel, gekenmerkt door een gezonde werk-privé balans.
Note: De formele functiebeschrijving is (nog) niet passend en zal worden opgenomen in een functietraject.
BEDRIJFSINFORMATIEDe opdracht van het CBR is het beoordelen van de rijvaardigheid en medische geschiktheid van bestuurders en het bevorderen van de vakbekwaamheid van professionals in transport en logistiek. Wij willen een professionele publieke dienstverlener zijn die burgers de best mogelijke klantervaring levert. Onze prioriteiten zijn: klantgerichtheid, samenwerken en persoonlijke bijdrage. Werken bij het CBR betekent samenwerken. Dat gebeurt in een prettige en collegiale werksfeer. De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Wij voelen allemaal de maatschappelijke relevantie van ons product. Professionaliteit is cruciaal in onze dienstverlening en daar staan wij met zijn allen voor.

De divisie Rijgeschiktheid beoordeelt (aanstaande) bestuurders op basis van de wet- en regelgeving en geestelijke en lichamelijke geschiktheid. Het betreft de medische geschiktheid en de praktische Rijgeschiktheid bij een handicap of beperking. Ook het opleggen en uitvoeren van maatregelen na een melding van de politie aan het CBR, zoals een cursus over alcohol, drugs en gedrag in het verkeer, gebeurt door de divisie Rijgeschiktheid.

Deze divisie is onderverdeeld in de afdelingen Beoordeling Rijgeschiktheid, Bezwaar en Beroep en Product- en Datacare (PDC). Deze laatste afdeling is nieuw. Onder Product- en Datacare zijn onder andere Productmanagement, DIV en Functioneel Beheer ondergebracht. PDC werkt nauw samen met ICT en draagt eraan bij dat er volgens het 'first time right' principe gewerkt wordt. Met deze werkwijze wordt de dienstverlening aan onze klanten zo goed mogelijk geborgd. Daarnaast heeft de divisie ondersteuning van het secretariaat, administratieve specials, senior medisch adviseurs en de MT-leden vanuit de stafafdelingen Business Control, HRM en Communicatie. In totaal telt deze divisie ruim 350 medewerkers.

Deze vacature wordt aangeboden door Jobbird. Solliciteren kan eenvoudig en snel op de website van Jobbird door op de 'Solliciteer direct' knop te klikken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Rijswijk

HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.