Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage afdeling Inkoop in Wormerveer

Beschrijving

Stage afdeling Inkoop

Bij Vanilia is het inkoopteam verantwoordelijk voor het inkooptraject van stoffen, fournituren, ready make, schoenen en accessoires. We bieden een interessante stageplek op de afdeling waarbij je diverse ondersteunende taken kunt vervullen in een gedreven team en op een prachtige locatie. 

Full-time · Hoofdkantoor, Wormerveer
Wat ga je doen

Vanilia is ondertekenaar van Het Convenant voor Duurzaam Textiel en Kleding. Als stagiaire van de inkoop afdeling werk je mee aan het behalen van de doelen die gesteld zijn in het Convenant. Ook ben jij als stagiaire ondersteunend aan organisatorische en administratieve taken.

Daarnaast hebben we ook ons eigen lab waar we veelal bezig zijn met ontwikkeling en kwaliteit testen van de stoffen. Jij bent de verbinding tussen inkoop en je collega’s van het lab.

Vanilia ontvangt regelmatig leveranciers op het hoofdkantoor, reizen is dus niet noodzakelijk voor de functie. Wij bieden een afwisselende stageplaats aan bij een dynamische organisatie. 

Over jou
  • Communicatief goed in zowel Nederlands en Engels;

  • Je bent punctueel, zelfstandig, flexibel en gedreven;

  • Je volgt een relevante studie ( Amfi, Saxion);
  • Je werkt accuraat en kan omgaan met deadlines;

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stage afdeling Inkoop? Dan horen we graag van je!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Wormerveer
Dienstverbanden
Stage

Wormerveer | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.