Helaas, deze vacature is niet actief.

Open Sollicitatie Stage Stores Prénatal in Amersfoort

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores.

Beschrijving

Ben jij ons nieuwe verkooptalent? In meerdere winkels in Nederland hebben wij stageplaatsen beschikbaar!

Stage lopen bij Prénatal
Als stagiaire in één van onze winkels bij Prénatal draai jij samen met je collega’s uit het team mee met alle taken en werkzaamheden die er voor die dag op de planning staan. Denk hierbij aan het verwelkomen en helpen van al onze klanten, het verwerken van de vracht, het veranderen van een tafelpresentatie of inhangen van de nieuwe fashioncollectie. Naast al deze werkzaamheden ben je samen met je begeleider bezig met je opdrachten voor school, zodat jij jezelf goed kunt ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?
• Een uitdagende stageplek, waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen;
• Werkervaring op doen in een leuk en gezellig team waar geen dag hetzelfde is;
• Een stagevergoeding van €230,- (MBO) of €345,- (HBO) per maand (o.b.v. 38 uur) bij een stage van minimaal 6 weken;
• Mogelijkheid om naast je opleiding als bijbaan bij Prénatal te blijven werken!

Wat kunnen wij van jou verwachten?
• Jij bent een echt winkeldier in de dop en wilt het vak van Verkoopmedewerker bij ons leren.
• Je volgt een opleiding richting Verkoop/Detailhandel op niveau 1 t/m 4.
• Leergierig en wilt alles wat je tijdens je opleiding hebt geleerd in de praktijk gaan toepassen

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij onze nieuwe stagiaire? Dan maken we graag kennis met jou! Aarzel niet en gebruik de sollicitatiebutton op deze site. Omdat wij in verschillende winkels op zoek zijn naar stagiaires, willen we jou vragen om in je sollicitatiebrief aan te geven in welke winkel jij graag zou willen stage lopen.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of OV naar het werk komt!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.