Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Quality Assurance in Amersfoort

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores.

Beschrijving

Voor onze afdeling Quality Assurance op ons servicekantoor in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke stagiair(e) om de afdeling te versterken.

Stage Quality Assurance bij Prénatal
Als stagiair(e) bij Prénatal krijg je de mogelijkheid om samen met de Quality Assurance Officer verschillende projecten te starten en verder uit te diepen. Op het gebied van productveiligheid blijven de ontwikkelingen doorlopen, waardoor er continu bijgestuurd moet worden op de huidige processen. Het gaat hier om hele diverse producten, alles wat je nodig hebt voor je kleintje!

Als stagiair(e) Quality Assurance werk je samen met de Quality Assurance Officer waarbij je ondersteunt bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals:
- Bestaande procedures op het gebied van productveiligheid helpen verder op te zetten.
- Meelopen en helpen opzetten en uitvoeren van diverse projecten:
- aantoonbare dossiervorming in het kader van de Wetgeving van het productassortiment van Prénatal
- veiligheidscommunicatie op de webshop
- volledigheid van wettelijke teksten op verpakkingen
- onderzoek doen en afhandelen van veiligheid gerelateerde klachten

Wat mag je van ons verwachten?
Als jij bij Prénatal stage komt lopen, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van € 345,- bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal bij mee denken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Eén ding is zeker: je zal je tijdens deze stage niet vervelen en geen dag zal er hetzelfde uit zien!

Wie ben jij?
Jij bent een 3e of 4e jaars HBO student. Je bent analytisch, nauwkeurig, zelfstandig en hebt een proactieve instelling. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en kunt goed overweg met Microsoft Office.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte stagiaire voor Prénatal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met ons via solliciteren@prenatal.nl .

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.