Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Merchandise Planning in Amersfoort

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores.

Beschrijving

Voor onze afdeling Merchandise Planning op ons servicekantoor in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke stagiair(e) om de afdeling te versterken.

Stage Merchandise Planning bij Prénatal
Als Merchandise Planning Stagiare assisteer je het Merchandise Planning team met het verzorgen van de de voorraad voor de afdeling Hardwaren, denk aan speelgoed, kinderwagens, flesjes en badjes. Zonder voorraad kunnen wij niets verkopen. We zijn de schakel tussen alle afdelingen. We hebben een hele proactieve afdeling met veel verbeterprojecten. Het is een leuk team met de drive om continue te willen verbeteren. We zijn bezig met het implementeren van een nieuw voorraad systeem (SLIM4) en we hebben zojuist een systeem voor de budgettering (DARWIN) geïmplementeerd.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
• Contact onderhouden met de leveranciers
• Zorgen dat de bestelde artikelen op tijd en tegen de juiste voorwaardes binnen komen
• Het oplossen van vooraadproblemen in de winkels
• Beheren van artikelgegevens in onze systemen
• Het maken van analyses over onze voorraden en artikelen
• Ondersteunen in alle verbeterprojecten
• Mogelijkheid tot onderzoek in een van deze verbeterprojecten

Wat mag je van ons verwachten?
Als jij bij Prénatal stage komt lopen, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van € 345,- bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal bij mee denken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Eén ding is zeker: je zal je tijdens deze stage niet vervelen en geen dag zal er hetzelfde uit zien!

Wie ben jij?
We zoeken een pro actieve en nauwkeurige stagiair met een HBO opleiding met affiniteit met inkoop, voorraad, supply chain en/of retail. Je kunt jezelf goed verwoorden in het Nederlands en Engels en bent fulltime beschikbaar. We zoeken een stagiair die meewerkt, maar over een opdracht kan gesproken worden.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte stagiaire voor Prénatal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met ons via solliciteren@prenatal.nl .

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.