Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Fotografie Marketing in Amersfoort

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores.

Beschrijving

Wekelijks zijn er meerdere fotoshoots voor de Marketingafdeling van Prénatal, denk aan: de nieuwste fashioncollecties, merkcampagnes en babykamertjes. Dit vergt veel voorbereiding en ook tijdens én na de shoot hebben we ondersteuning nodig. Voor onze afdeling Marketing op ons servicekantoor in Amersfoort zijn wij daarom op zoek naar een enthousiaste creatieveling om de afdeling te versterken en te kunnen ondersteunen bij de dagelijkse taken!

Stage Fotografie Ondersteuning bij Prénatal
Als je denkt dat een Prénatal beeld zo gemaakt is, dan heb je het mis. Een fotoshoot vergt namelijk veel voorbereiding; van het opstellen van een briefing voor de fotograaf en het casten en boeken van modellen tot het verzamelen van alle samples en het opbouwen van de stand. En ook tijdens de fotoshoot wordt er niet achterover geleund: je houdt goed in de gaten of alle Prénatal items worden geschoten door de fotograaf en begeleidt de modellen. En om dat ene lachje op het gezicht van de allerkleinste modelletjes te toveren, moeten we soms alles uit de kast trekken! Een groot deel van de dag ben je bezig met het opbouwen van stands, het opstellen van briefings, het opruimen van een ruimte voor de foto, of toch nog even dat wandje schilderen om de beste achtergrond te hebben voor die ene foto!

Deze stage bij Prénatal staat garant voor een breed scala aan kennis… Na deze stage ben je in staat om modellen te kunnen casten, administratief het juiste in te plannen en uit te voeren en een goede setting te creëren voor de fotograaf. Tevens is het in overleg ook mogelijk als dit gevraagd wordt vanuit de opleiding, om een onderzoek te doen, dan zal hier tijd en ruimte voor vrij worden gemaakt en zullen de collega’s op de afdeling samen een relevant onderwerp uitkiezen.

Wat mag je van ons verwachten?
Als jij bij Prénatal stage komt lopen, bieden wij jou een uitdagende MBO of HBO meewerkstage van 38-40 uur met een stagevergoeding van (MBO) € 230,- en (HBO) € 345,- bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal bij mee denken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Eén ding is zeker: je zal je tijdens deze stage niet vervelen en geen dag zal er hetzelfde uit zien!

Wie ben jij?
Je volgt op dit moment minimaal een Mbo-opleiding, relevant voor ons vakgebied. Verder ben je leergierig, communicatief en sociaalvaardig. Gevoel voor stijl is een pré! Je bent een gestructureerd persoon, wat binnen dit vakgebied echt nodig is, bijvoorbeeld voor het opstellen van briefings voor de fotograaf, het klaarmaken (en terugbrengen) van de samples en het maken van een planning voor de shootdag.

Vanuit je opleiding dien je een stage te lopen van minimaal 38/40 uur per week. Je bent zelfstandig en hebt een proactieve instelling. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte stagiaire voor Prénatal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met ons via solliciteren@prenatal.nl .

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.