Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Marketing in Amersfoort

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores.

Beschrijving

Voor onze afdeling Marketingcommunicatie op ons servicekantoor in Amersfoort zijn wij op zoek naar niet één, maar wel 5 (!) stagiaires om de afdeling te versterken.

Stage Marketing bij Prénatal
Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal over meedenken en aan meewerken. Je krijgt de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Binnen de afdeling Marketing bieden wij 5 verschillende stageplekken aan, waarbij je aan de volgende werkzaamheden kan denken:

- Instore communicatie: het ontwikkelen en coördineren van campagne POS-materiaal en handboeken naar onze filialen en het bedenken van commercials voor onze instore radio;
- Digital: het creëren van online content voor o.a. het blog en social posts en community management van onze social media kanalen;
- Campagnes: het meehelpen met het bedenken en de uitvoering van alle (actie)campagnes naar onze klanten, denk aan Omni-channel campagnes, fashioncampagnes en diverse landelijke en regionale acties;
- CRM: helpen meedenken en uitvoeren hoe we met de inzet van e-mailmarketing kunnen bijdragen aan een optimale klantbeleving. We bereiken dit door goed in te spelen op de Customer Journey en de zwangerschapsfase waarin onze klant zich bevindt;
- Branding: het organiseren van evenementen zoals de Negenmaandenbeurs en het meewerken aan corporate uitingen zoals ons magazine;
- Folder: het ondersteunen van de realisatie en doorontwikkeling van onze (online) folders.

Binnen deze uitdagende en veelzijdige stages zal je aan de slag gaan met verschillende aspecten van marketing en communicatie. Al onze stageplekken hebben één ding gemeen: vanaf dag één ben je onderdeel van ons gezellige team en is er veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.

Wij vinden het belangrijk dat een stageplek goed aansluit bij wat jij interessant vindt. Als je solliciteert, zullen wij samen kijken naar jouw kwaliteiten, interesses en persoonlijkheid en bieden we jou een stageplek aan die helemaal bij jou past. Natuurlijk mag je zelf ook alvast je voorkeur aangeven in je sollicitatie.

Wat mag je van ons verwachten?
Als jij bij Prénatal stage komt lopen, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van € 345,- bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal bij mee denken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Eén ding is zeker: je zal je tijdens deze stage niet vervelen en geen dag zal er hetzelfde uit zien!

Wie ben jij?
Jij bent een HBO student in de richting Commerciële Economie, Marketing, Communicatie, Media en/of Visuele Vormgeving. Initiatiefrijk, enthousiast, flexibel en zelfstandig zijn eigenschappen die je goed omschrijven en je kunt goed overweg met Microsoft Office.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl


Interesse?
Ben jij de perfecte stagiaire voor Prénatal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met ons via solliciteren@prenatal.nl .

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.