Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Content Specialist – Computer in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Content specialist - Computer

Elke dag de computerwinkel een beetje beter maken op het gebied van content, dat is wat je tijdens deze stage gaat doen! Een dynamische winkel binnen bol.com die veel toffe uitdagingen bied. Je checkt of de productomschrijvingen kloppen en lekker leesbaar zijn, maakt het allemaal SEO-proof door de juiste zoekwoorden in je teksten te gebruiken en vergeet ook niet om de afbeeldingen te optimaliseren. Tijdens je stage ben je een volwaardig onderdeel van het Content team en wordt je begeleid door een Content Specialist die, net als jij, voor de computerwinkel werkt. Je ondersteunt hen in de dagelijkse werkzaamheden en in toffe projecten waar je je creativiteit en assertiviteit de vrije loop kunt laten. Jouw werkzaamheden zorgen er direct voor dat onze klanten de juiste producten sneller kunnen vinden én kopen. En door de best mogelijke content neer te zetten duik je ook in de data en zorg je voor minder vragen van klanten en geretourneerde producten. Door jouw werkzaamheden help jij de klant de juiste laptop of de juiste accessoires voor hun laptop te vinden!

Wat ga je doen?

 • Je helpt de Content Specialist met het verbeteren van de productinformatie
 • Je helpt met het SEO-proof maken van product content
 • Je beantwoordt klantvragen en denkt op procesmatig niveau mee hoe we deze kunnen verlagen
 • Je analyseert data vanuit de klant en optimaliseert op basis daarvan de content
 • Je gebruikt jouw eigen creativiteit om mooie brandpages- en of informatiepages te maken die de klant informeren of inspireren.
 • Je voert bij campagnes en promoties een extra check uit op relevante content

 

Wat neem jij mee?

 • Je volgt een opleiding aan een Hbo-opleiding of universiteit
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Je bent per 1 september 2021 beschikbaar voor een stage van 5 à 6 maanden
 • Je bent ondernemend en werkt nauwkeurig
 • Je hebt nieuwe computersystemen snel onder de knie

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.