Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Partnerservice D&I in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis verantwoordelijkheid, inspirerende collega’s en meedenken om een bijdrage te leveren op dit onderwerp hoog op je lijstje? Dan is bol.com voor jou de ideale stageplek. Met een onderwerp als diversiteit en inclusie binnen ons bedrijf zul je geen saaie stageopdracht hebben, maar kun je echt iets kunnen bijdragen binnen bol.com en de samenleving. Uiteraard word je daarvoor beloond, want met een contract van 40u ontvang je €500,- stagevergoeding per maand.

Wat je doet als stagiaire Partnerservice D&I

Als stagiair ga je, na een warm welkom, met je begeleider de stageopdracht uitstippelen. Na een succesvolle start van jouw voorganger, begin 2021, ga jij verder met de eerste conclusies en bevindingen. Het doel: meer diversiteit en inclusie binnen de Partnerservice van bol.com. Wij willen als bedrijf en als afdeling namelijk meer een afspiegeling zijn van de partners die via ons hard groeiende platform verkopen. Dat betekent specifiek dat we stappen willen zetten naar een bedrijf waar meer mensen met een bi-culturele achtergrond werken en iedereen zich welkom en veilig voelt. Omdat de Partnerservice een van de grootste afdelingen binnen bol.com is maak je dus impact die er echt toe doet.

Kan je niet wachten om jouw aanstaande bol.com collega’s hierbij te helpen? Lees gauw verder, want dan zijn wij reuze benieuwd naar jouw ideeën!

Wat ga je doen?

 • Verder oppakken van de eerste bevindingen n.a.v. een onderzoek op D&I door jouw voorganger;
 • Hoe blijven we ervoor zorgen dat we divers blijven in ons aannamebeleid van nieuwe medewerkers?
 • Hoe bouwen we het draagvlak op de afdeling verder uit en zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom en vertrouwt voelt binnen onze organisatie?
 • In welke mate kan het verhogen van de kennis op dit onderwerp bijdragen aan de doelstelling om meer divers en inclusief te zijn?
 • Halen we het optimale uit de samenwerking binnen onze diverse en inclusieve teams?
 • Binnen Partnerservice helpen het recruitment proces zo in te richten dat we de juiste talenten eruit weten te halen;
 • Het meetbaar maken van diversiteit op de afdeling Partnerservice;

Wat neem jij mee?

 • Een flinke dosis passie met betrekking tot dit onderwerp, we willen namelijk echt het verschil maken op dit onderwerp ;
 • Proactiviteit en ondernemerschap om op onderzoek uit te gaan binnen en buiten bol.com, het onderwerp staat nog echt in de kinderschoenen;
 • Sterk analytisch en onderzoekende vaardigheden, we willen dit immers fact based aanpakken;
 • Communicatief sterke vaardigheden in woord en geschrift;

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.