Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Strategy & Business Development in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair Strategy & Business Development

Als Stagiair Strategy & Business Development bouw je met je collega’s mee aan een toekomstbestendig bol.com. Groeikansen voor de toekomst kunnen liggen in nieuwe markten, diensten en proposities. De afdeling is verantwoordelijk voor het in de gaten houden van de e-commerce markt, de strategische verkenning doen van potentiële kansen en uiteindelijk ook de daadwerkelijke implementatie in de organisatie. Een mooie combinatie tussen strategisch denken en hands-on implementatie, waarbij altijd wordt samengewerkt met veel verschillende afdelingen binnen bol.com.

Je zult gekoppeld worden aan één van onze Strategy & Business Developers om de e-commerce markt te verkennen, analyses te doen, strategische concepten verder uit te werken en om te helpen bij de implementatie. En wie weet staat er dan binnenkort een nieuwe propositie live waar jij je steentje aan bij hebt gedragen!

Kan je niet wachten om de Strategy & Business Development afdeling te ondersteunen bij uitdagende projecten? Solliciteer dan direct voor deze leuke stage!

 Wat ga je doen?

  • Groeikansen identificeren o.b.v. (e-commerce) trends die jij in binnen- en buitenland ziet
  • Met behulp van data analyses de potentie van proposities en concepten onderzoeken
  • Helpen bij het uitwerken van strategische concepten
  • Helpen bij de implementatie van nieuwe proposities

Wat neem jij mee?

  • Je bent een enthousiaste teamspeler die proactief en resultaatgericht te werk gaat
  • Je bent leergierig en niet bang voor een uitdaging
  • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
  • Passie voor e-commerce en innovatie, affiniteit met IT is een pré
  • Je doet een universitaire opleiding en bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar, en je zit bij voorkeur in je master

 

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.