Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Ecosysteem Management in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van 12 miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair ecosysteem management

Als stagiair ecosysteem management help je bol.com om het dagelijks leven makkelijker te maken voor onze klanten. Dat deden we eerst solo, maar nu samen met 45.000 partners die op ons platform ondernemen. Sterker; we hebben een heel ecosysteem om ons heen, want partners worden ondersteund door derde partijen. Deze partijen helpen partners met hun verkoop via bol.com, door het maken van technische integraties, het geven van advies over content, pricing en advertising of het aanbieden van oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld logistiek en pricing.

Hoe beter onze dienstverleners presteren en hoe sneller ze innoveren, hoe groter het verschil verkooppartners uiteindelijk maken. Je gaat kennismaken met de teams die verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en managen van de partnerships met gecertificeerde dienstverleners. Specifiek zal je deel uitmaken van het team binnen de afdeling Network Excellence dat verantwoordelijk is voor het accountmanagement en de doorontwikkeling van een aantal domeinen binnen het ecosysteem zoals de technische integrators en marketplace agencies die onze verkooppartners adviseren en ondersteunen.

We zijn een nuchter en toegankelijk team en onze visie is om als onderdeel van de afdeling Network Development de samenwerking met onze verkooppartners te optimaliseren. De uitdaging waar we nu concreet voor staan is om de volgende stap te zetten in de doorontwikkeling van ons ecosysteem en de samenwerking met agencies en integrators verder te optimaliseren. We zijn nu ongeveer een jaar actief met het partnerprogramma voor digital agencies en willen nu doorpakken door de impact te meten en het programma te verbeteren

Kan je niet wachten om hier een mooie bijdrage aan te leveren met uitdagende projecten en wil je leren hoe ecosystemen en partnerships worden gemanaged in een e-commerce omgeving? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

  • Het uitvoeren van een marktscan om er voor te zorgen dat we samenwerken met de juiste marketplace agencies
  • Het meewerken aan de certificering van nieuwe marketplace agencies
  • Ondersteunen bij de evaluatie van de huidige gecertificeerde partners
  • Het verzorgen van interne en externe communicatieberichten op het vlak van agencies & integrators, waaronder het schrijven van nieuwsbrieven en online artikelen
  • Meedraaien op overige projecten binnen het Network Excellence team en jouw kennis en ideeën delen binnen de organisatie zodat we nog beter kunnen worden

 

 

Wat neem jij mee?

  • Communicatief sterk; je communiceert makkelijk zowel binnen bol.com als met onze partners
  • Je hoeft geen datafreak te zijn maar je kunt een survey opstellen en je kunt overweg met het verwerken van data in excel
  • Een proactieve en ondernemende mindset; je toont initiatief en komt met ideeën
  • Een goed analytisch vermogen, een oplossingsgerichte denkstijl en je kan goed het overzicht houden wanneer er veel informatie op je af komt.
  • Enthousiasme voor e-commerce en het managen en opbouwen van partnerships: je bent commercieel en resultaatgericht ingesteld

 

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.