Helaas, deze vacature is niet actief.

Assistent Private Banking PBNL II regio Eindhoven

In het... Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de rol van Commercieel Assistent Private Banking binnen het O&O team (Ondernemer & Onderneming) gaat vervullen voor het cluster West- en Midden-Brabant,...

Beschrijving

In het kort


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de rol van Commercieel Assistent Private Banking binnen het O&O team (Ondernemer & Onderneming) gaat vervullen voor het cluster West- en Midden-Brabant, Eindhoven en Limburg (standplaats Eindhoven, maar we werken natuurlijk hybride). Je gaat aan de slag samen met je Private bankers om maximale commerciele kansen te verzilveren, de klanten te verrassen waarbij de behoeften van de klant altijd leidend zijn volgens klant belang centraal.
We zoeken een collega die open staat voor veranderingen en hier zelf ook een bijdrage aan wil leveren. Een collega die het maximale uit zichzelf haalt om onze klanten van het best mogelijke advies te voorzien. 

 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Commercieel Assistent Private Banking ondersteun je O&O Bankers binnen het O&O team in de Regio Zuid. Je bedient als onderdeel van dit Client service team 1 of meerdere klantportefeuilles. Je bent de spin in het web die waar nodig specialisten inschakelt, zelf commeriele kans ziet en voorbereidt voor de Private Banker. Je ondersteunt de banker met het NCTO proces voor nieuwe klanten en periodic reviews van bestaande klanten. Je hebt dagelijks veel contact met klanten. 


Regio Zuid bestaat uit de kantoren Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, West- en Midden-Brabant, Eindhoven en Limburg. Deze vacature is voor het cluster West en Midden-Brabant, Eindhoven en Limburg. Je zult voornamelijk werken voor bankers in de regio Eindhoven. Binnen het kantoor werken we samen met de collega’s van beleggen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van diverse specialisten, die regelmatig op kantoor aanwezig zijn. Samenwerken in het team met de BBG (Banking by Generation) collega's bij Private Banking, de specialisten en de andere businesslines vinden wij erg belangrijk.

Werkomgeving

ABN AMRO MeesPierson is reeds meerdere jaren op rij door Euromoney uitgeroepen tot de beste Private Bank van Nederland.
Wij bieden onze klanten een volledige financiële advisering middels een banker welke is gespecialiseerd in ondernemers, maar zeker ook door het actief inzetten van specialisten. Iets wat we realiseren door onze passie en inzet voor de klant waarmee we deze centraal zetten. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden in onze advisering en een meerwaarde voor onze klanten leveren. Wij willen de eerste partij zijn die onze klanten bellen als het gaat om zaken die een financiële impact hebben. Het is onze ambitie om gewaardeerd te worden als trusted advisor.

Je profiel

Je begrijpt wat klanten willen en nodig hebben, hoe verschillend ze ook zijn. Je weet klanten steeds aangenaam te verrassen. Je werkt snel en professioneel. Je staat open voor veranderingen en weet je collega’s hierin mee te nemen. Je wilt blijven investeren in jezelf.

 • Je hebt jarenlange ervaring in de advisering van ondernemers en haalt energie uit de dynamiek van deze doelgroep
 • Je bent proactief, zowel richting klanten en prospects als binnen je team
 • Je denkt actief mee aan het verbeteren van onze propositie en dienstverlening
 • Je reageert alert op zaken die om je heen gebeuren
 • Je staat open voor feedback
 • Je bent in het bezit van de benodigde WFT opleidingen of je bent bereid deze opleidingen op korte termijn te behalen
 • Je hebt relevante werkervaring met de nadruk op ondersteunende activiteiten
 • Je motiveert je collega’s elke dag om het beste uit jezelf te halen
Wij bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.