Helaas, deze vacature is niet actief.

Private Banking Talent Programme - Junior Beleggingsadviseur in Amsterdam

In het... Hou jij veranderende marktontwikkelingen in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) beleggingskansen? Wil jij een vliegende carrièrestart maken met veel verantwoordelijkheid en een...

Beschrijving

In het kort

Hou jij veranderende marktontwikkelingen in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) beleggingskansen? Wil jij een vliegende carrièrestart maken met veel verantwoordelijkheid en een persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Bij de meest toonaangevende Private Bank van Nederland bouwen we aan relaties die lang meegaan. Die relevant en verantwoord zijn. Nu en in de toekomst.

Wij willen de bank zijn die voorop loopt. Doe je mee?

Je werk

Als Junior Beleggingsadviseur bij ABN AMRO Private Banking ben je samen met jouw team hét gezicht van ABN AMRO MeesPierson. Je klanten zijn vermogende particulieren
en als hun trusted advisor zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van hun wensen en verwachtingen. Jij matcht de klantwensen met de verschillende producten van ABN AMRO MeesPierson en volgt macro economische ontwikkelingen en beleggingstrends. Op basis daarvan creëer en adviseer je oplossingen die goed passen bij de klantbehoefte én bij de duurzame koers van de bank. Want bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose: Banking for better, for generations to come. Jij en je nieuwe collega's proberen dan ook graag gezamenlijk nieuwe werkwijzen uit.

Werkomgeving

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Binnen ABN AMRO MeesPierson zorgt onze indeling in geografische regio’s ervoor dat je werkt in een lokaal marktgebied. We vinden het belangrijk dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor onze klanten en je (lokale) collega’s. Je bent actief betrokken bij klanten en gaat regelmatig bij ze langs, of spreekt ze telefonisch en via beeldbankieren.

Binnen het client service team werk je samen met financieringsspecialisten, Wealth Structuring en andere specialisten.

Je profiel

Jij hebt een visie op de markt en financiële instrumenten - zoals aandelen, obligaties, opties en alternatieve beleggingen - zijn bekend terrein voor jou. Je werk als beleggingsadviseur is elke dag anders en we waarderen het als je ver gaat om in te spelen op de behoefte van onze klanten. Daarbij heb je oog voor zowel de commerciële kansen als risico's.

Je profiel:

 • Een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
 • Affiniteit met fiscale vraagstukken en beleggen
 • Oprechte interesse in actuele economische ontwikkelingen
 • Affiniteit met duurzaamheid
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wij bieden

Tijdens het Private Banking Talent Programme ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je kennis en volgt een opleidingsprogramma. Via go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. Ook werk je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programma. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot z’n recht komt. Je manager, naaste collega’s en een mentor zorgen daarbij voor intensieve begeleiding. Zodat jij na 18 maanden klaar bent om als volwaardig beleggingsadviseur aan de slag te gaan!

Ons aanbod: 

 • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
 • Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis.
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een marktconform salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.