Private Banker PBNL III (Rotterdam)

In het... Ben jij die betrokken en resultaatgerichte Private Banker die ons O&O-team (Onderneming en Ondernemer) in de regio Rotterdam gaat versterken? Heb je een (zakelijk) netwerk rond Rotterdam om onze groeiambitie...

Beschrijving

In het kort

Ben jij die betrokken en resultaatgerichte Private Banker die ons O&O-team (Onderneming en Ondernemer) in de regio Rotterdam gaat versterken? Heb je een (zakelijk) netwerk rond Rotterdam om onze groeiambitie als Private Banking waar te maken?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en gedreven professional die sparringpartner voor onze klant kan zijn op zakelijk en privé gebied. Iemand die proactief is en denkt in kansen en mogelijkheden. De klant kan meenemen in de digitale veranderende wereld en het verschil maakt op de juiste momenten die er toe doen voor de klant.

Wij bieden

Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap krijgt.  De essentie is dat je bij ons uitgroeit tot de professional die je wilt zijn. Uiteraard hoort daarbij een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met een groep mensen met dezelfde drive en visie. 
Momenteel zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten voor de regio Rotterdam (schaalniveau 10/11).

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

Rotterdam | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.