Helaas, deze vacature is niet actief.

Connecting Manager Operations Asset Servicing & Reporting in Amsterdam

In het... Jij bent goed in het stimuleren van anderen zodat zij het beste kunnen geven? Daar moet je wat mee doen! Binnen ABN AMRO Operations zoeken wij een inspirerende team manager met een goed gevoel voor stakeholder...

Beschrijving

In het kort

Jij bent goed in het stimuleren van anderen zodat zij het beste kunnen geven? Daar moet je wat mee doen! Binnen ABN AMRO Operations zoeken wij een inspirerende team manager met een goed gevoel voor stakeholder management.Je werkt bij Operations in een dynamische omgeving; met als doel in te spelen op de snel veranderende klantbehoefte. Je inspireert en stimuleert een groep van dertig top professionals  zodat zij iedere dag werken aan de verandering en de klanten verrassen. Operations zorgt voor gestroomlijnde digitale processen (flow) en voor persoonlijke zorg als het een keer misgaat of wanneer er maatwerk nodig is (care).Vertel ons jouw verhaal en welke bijdrage jij wil leveren aan de ontwikkeling van onze mensen en processen. Wij zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je.

Je werk

Jouw team Asset Servicing & Reporting valt binnen Securities Operations onder de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de administratieve verwerking van transacties en het bewaren en beheren van effecten voor beleggers wereldwijd. Je werkt met het team onder andere aan het verwerken van dividenden, administratieve vastlegging, rekeningbeheer en vermogensrapportages opstellen voor klanten. Het Asset Servicing & Reporting team bestaat uit 21 medewerkers. In jouw team vindt ook een deel de aansturing plaats voor de werkzaamheden die geoffshored zijn naar onze samenwerkingspartner in India.  Als team manager bestaan je werkzaamheden o.a. uit de volgende zaken:
- Je stuurt professionals aan waarbij je coacht op het proces en persoonlijke ontwikkeling.
- Je bent een kei in stakeholder management, je verandert processen terwijl de winkel open blijft!
- Je neemt graag het initiatief en kunt ook op grote lijnen denken over de richting van de productafdeling.
- Je vind het leuk om je inhoudelijk te verdiepen in de verschillende beleggende producten en dienstverlening van Securities.

Werkomgeving

Securities Operations vervult een sleutelrol binnen de bank in de verwerking van opdrachten voor beleggende klanten. De gestroomlijnde verwerking van processen, iedere dag weer, is onmisbaar voor een goede klantervaring. Daarbij draait het om het inlossen van de hoge verwachtingen.

Je profiel

Je bent een ervaren leidinggevende die het beste uit zichzelf haalt en hierbij voorbeeldgedrag toont. Je creëert een veilige sfeer en staat voor je mensen. Je stimuleert de ontwikkeling van medewerkers, zorgt voor betrokkenheid en viert successen. Je bent iemand die begrijpt hoe snel de buitenwereld verandert, innovatief is, en tegelijkertijd zelf willen bijdragen aan een duurzame toekomst voor ABN AMRO. Daarnaast ben je op de hoogte van nieuwe digitaliseringsmogelijkheden en je inspireert jouw medewerkers om nieuwe techniek te benutten.

- Je hebt HBO denkniveau.
- Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring in de Financiele sector.
- Je bent een ervaren leidinggevende met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring
- Je hebt kennis van Securities of je kunt nieuwe kennis snel tot je nemen
- Je beheerst de Engelse taal goed
- Je kunt een groep van professionals naar een hoger plan tillen
- Je bent niet bang om het initiatief te nemen en kunt je plannen van de grond krijgen in een complex stakeholderlandschap

Wij bieden

Wij bieden je de kans om je coachvaardigheden te vergroten door de samenwerking met een groep van gedreven professionals. Wij beloven je te ondersteunen om de door jou geïnitieerde verbeteringen van de grond te krijgen. Je kunt je vastbijten in procesoptimalisaties die het leven van duizenden van onze klanten verbeteren en tegelijkertijd helpen om onze duurzaamheidsagenda te realiseren.

Daarnaast bieden we:
- Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
- Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
- Bruto jaar salaris 48.000,- tot 69.000,- obv 36 uur 
- 11% benefit budget 
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
- Een OV-jaarabonnement
- Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.