Helaas, deze vacature is niet actief.

Product Owner Data Client Admin in Amsterdam

In het... De wereld om ons heen verandert snel en daarbinnen beweegt de rol van banken. Zo ook onze functie als 'gatekeeper' vanuit het financiële systeem. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’

Beschrijving

In het kort

De wereld om ons heen verandert snel en daarbinnen beweegt de rol van banken. Zo ook onze functie als 'gatekeeper' vanuit het financiële systeem. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat bij ons dan ook hoog op de agenda. Voor jou is dat niet nieuw, omdat je het nieuws volgt, breed geïnteresseerd én maatschappelijk betrokken bent. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor. 


Binnen Innovatie & Technologie hebben we het organisatieonderdeel Detecting Financial Crime (DFC) opgezet, waar we activiteiten rond het opsporen van financiële criminaliteit samenbrengen.


Door kennis, expertise en krachten over de hele ABN AMRO groep te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit uit onze banksystemen te weren, nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden en innovatieve kansen te benutten. 

Werkomgeving

Het Client Due Diligence, Admin & Regulations (CAR) Grid is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de KYC/CDD applicaties binnen de bank alsmede het inbedden van innovatie op deze gebieden. Het CAR grid bestaat uit value delivery blocks op het gebied van onder andere client acceptance, client & transaction filtering, transaction monitoring, bobotics, quantexa, CDD advanced analytics platform en MasterAdmin. 


Binnen het MasterAdmin onderdeel werken we met 6 teams aan een stabiele klantadministratie voor 80 tot 90% van de klanten die we bij ABN AMRO bedienen. Deze data is van groot belang voor de verschillende klant-, product- en service processen die dagelijks plaatsvinden via klanten en medewerkers. 

Je werk

Als Product Owner Data Client Admin ben je verantwoordelijk voor 2 teams bij het MasterAdmin onderdeel. Je stuurt de backlog van deze teams aan. Deze bestaan uit epics die het onderhoud betreffen van de bestaande database, maar tevens de epics die van belang zijn om de data ter beschikking te stellen aan andere onderdelen van de bank.

 

Uiteraard is deze omgeving sterk in beweging. Data quality en de beschikbaarheid van data is cruciaal voor de uitvoering van de bank strategie. Je hebt daarnaast aandacht voor een breed stakeholderveld, waarmee je gezamenlijk een verdere invulling geeft aan de toepasbaarheid en inzetbaarheid van Data Client Admin voor de gehele bank, voor alle business lines. Veel stakeholders bedienen vraagt van jou dat je kort op de bal zit en overzicht houdt over alle onderdelen die je voor de backlog van belang zijn, zowel aan de business als aan IT zijde. 

 

Je profiel

Wij zijn op zoek een teamspeler, die ook andere teamleden kan enthousiasmeren, assisteren en verder kan ontwikkelen. Je hebt een leidende rol in het realiseren van de successen van jouw teams. Samen met de andere Product Owners wordt je verantwoordelijk voor het managen de backlog van MasterAdmin. Je rapporteert aan de lead Product Owner. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Je hebt HBO / WO denk- en werkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een leidinggevende IT functie of als product owner; 
  • Je hebt kennis van en ervaring met Agile werken;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met doorvoeren van wet- en regelgeving;
  • Je bent gewend om  in een veranderende omgeving te werken en beweegt makkelijk in een complex stakeholderveld;
  • Je bent gedreven, analytisch en beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
Wij bieden

Als nieuwe collega kom je terecht in een dynamische omgeving, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. We bieden je de vrijheid en omgeving om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s en de mogelijkheden jezelf constant te verbeteren. Zowel persoonlijk als inhoudelijk bieden we jou voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:
-    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
-    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
-    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
-    Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
-    Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.