Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Realisation Officer Brokerage Operations Beleggen in Amsterdam

In het... Als realisation officer heb je een passie voor operationele en administratieve registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en...

Beschrijving

In het kort

Als realisation officer heb je een passie voor operationele en administratieve registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en je werkt met enthousiasme mee aan de gekozen oplossing. Hierin betrek je de bijdrage van relevante stakeholders. Zijn er nieuwe werkwijzen? Dan zorg je voor communicatie en naleving hiervan.

 

Binnen Securities Operations is de afdeling Brokerage & Settlement een van de vier afdelingen. Voor Brokerage zoeken wij nu een ervaren collega met een passie voor beleggen. Kennis en kunde van brokerage activiteiten, processen en netwerken zijn een must. Iemand die kan werken onder druk, flexibel is en ook vaardig is in het overbrengen op andere collega’s.

Je werk

Het werk van Brokerage is gericht op het tijdig en correct verwerken van effecten orders. Je werkt direct samen met de Front Office en andere financiële instellingen, om de klanten van ABN AMRO zo goed mogelijk te bedienen.

 

Je waardeert input en ideeën van anderen. Je beslist over alternatieve aanpak van werkzaamheden. Je coacht collega’s op inhoud en gedrag. Jij hebt aandacht voor details. Dat doe je gestructureerd en zorgvuldig. Je overziet daarbij de gevolgen van jouw handelen voor zowel de klant als de bank.

 

Je bent steeds op zoek naar verbeteringen en denkt daarbij in oplossingen. Communicatief ben je slim en je boodschap naar (interne) klanten en stakeholders is transparant en duidelijk. De samenwerking met je teamgenoten is uitstekend. Je leert van elkaar, bespreekt feedback en maakt van elk behaald doel een gezamenlijk succes.

 

Je ontwikkelt en/of beoordeelt verbetervoorstellen voor de (administratieve) processen gericht op optimalisatie van de dienstverlening, vergroting van de efficiency en vermindering van de operationele risico’s. Je borgt kennis door vastlegging in manuals en procesbeschrijvingen.

 

 Je werkt in shifts van 9 uur in verschillende diensten tussen 7h30 en 18h00. Ervaring en kennis van beleggen is een must.

Werkomgeving

Je werkzaamheden voer je uit binnen het team Brokerage & Settlements van Securities Operations, dat valt onder Operations Nederland. Operations zorgt dat de operations-systemen op dagelijkse basis beschikbaar zijn voorklanten en medewerkers, ontwerpt oplossingen, stelt bedrijfsinformatie beschikbaar, en heeft overzicht met betrekking tot de diensten die worden uitgevoerd door onze leveranciers.

Je profiel

Je bent een secure en zelfstandig werkende teamplayer met een flexibele instelling. Je hebt de natuurlijke drive om jezelf te blijven ontwikkelen, en hebt affiniteit met de administratieve afhandeling van effecten. In combinatie met jouw sterk ontwikkelde sensitiviteit voor mens en organisatie weet je je omgeving te stimuleren en te bewegen naar een gezamenlijk doel om effecten orders voor klanten tijdig en juist te verwerken. Bovenal heb je een positieve kijk op je werk binnen ABN AMRO, ben je nieuwsgierig van aard, een flexibele instelling, een aanpakkersmentaliteit en ben je risicobewust.

 

Denk je dat je bij ons past?
Check je profiel:

 • Je acteert op Hbo werk- en denkniveau en hebt meer dan 8 jaar werkervaring met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden voor effecten.
 • Je hebt kennis van systemen en processen van beleggen, en in het bijzonder Brokerage activiteiten.
 • Je hebt (operationeel) overzicht, hebt ervaring met continue procesmatige veranderingen en borging door middel van het opstellen van procedures.
 • Je kan jouw kennis en ervaring uitstekend overbrengen op je collega’s, en tevens coachen.
 • Je overziet de gevolgen van jouw handelen voor zowel de klant als de bank.
 • Je werkt systematisch en doelgericht en bent organisatiesensitief.
Wij bieden
 • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Marktconform salaris en een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.