Helaas, deze vacature is niet actief.

Talent Acquisition Specialist II in Amsterdam

In het... Ben je oplossingsgericht maar kun je ook naar het bredere recruitmentperspectief kijken? Kom dan het HR team van ABN AMRO versterken! Wij zoeken een collega in ons Best Start team die ons helpt in het...

Beschrijving

In het kort

Ben je oplossingsgericht maar kun je ook naar het bredere recruitmentperspectief kijken? Kom dan het HR team van ABN AMRO versterken! Wij zoeken een collega in ons Best Start team die ons helpt in het aantrekken van talent voor de bank!
Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. We maken graag kennis met je!

Je werk

Als Talent Acquisition Specialist binnen ABN AMRO ontwikkel je veel kennis van het recruitmentvak en werk je op vernieuwende manieren naar top notch recruitmentoplossingen. Je werkt mee aan een duidelijke wervingsstrategie voor ogen voor de  doelgroep waar je voor werkt en weet dit gemakkelijk om te buigen naar de juiste initiatieven om talent aan te trekken voor onze organisatie dit alles passend bij de candidate experience die wij voor ogen hebben. Maar let wel… geen dag is hetzelfde!, Zo zoek je samen met collega’s de arbeidsmarkt af naar talent en ben je sparringpartner voor de business door ze op de hoogte te houden van trends en ontwikkelingen binnen ons vak én binnen jouw doelgroep. Ook adviseer jij vanuit jouw rol in de diverse talent programma’s die wij bank breed uitrollen. Je werkt ip voor de vaste rollen maar ervaring binnen de interimwereld is fijn.
Uiteraard sta je niet alleen voor deze uitdaging. Je initieert samenwerking met de verschillende HR onderdelen zoals Business HR, Talent Sourcers en Employer Branding. Je werkt in een multi-disciplinair team volgens de agile scrummethodiek om samen met HR én business collega´s duidelijk afgebakende problemen snel op te lossen.

Werkomgeving

Wij zijn een ambitieus en hecht team – werken daar waar mogelijk volgens scrum(agile) en bouwen elke dag aan een betere beleving voor onze medewerkers. We zoeken authentieke professionals die de status quo durven te bevragen en energie krijgen van verandering. Die de boel eens even lekker opschudden en het verschil willen maken. Het team bestaat uit een diversiteit van HR professionals, waaronder Employer Branding Specialisten, Talent Sourcers en Talent Acquisition Specialisten.

 

Je mag van ons verwachten dat er hard wordt gewerkt maar nog harder wordt gelachen. Balans is voor ons belangrijk. Dit maakt dat er ruimte is voor een bootcamp of yoga halverwege je werkdag, voor nu nog even online. We voelen ons verbonden met de business waar we voor werken, maar ook met onze diverse HR collega's. En natuurlijk met de klanten van ABN AMRO. We hebben een omgeving waar je échte verantwoordelijkheid draagt en het verschil maakt.

Je profiel

Voor deze functie zoeken we een ‘nieuwe denker’! Tikkeltje innovatief, maar meer nog analytisch en eigenwijs. Iemand die zijn hand niet omdraait voor een data-deepdive of het lezen van processtromen maar ook harder gaat lopen als implementatie roept. Die snapt hoe je vernieuwing brengt en mensen voor je weet te winnen, iemand die houdt van experimenteren. Opleiding? Dit kan van alles zijn: van economie tot HRM of journalistiek. 

 

Denk je dat je bij ons past?Check je profiel:

- Hbo/wo denk- en werkniveau
- 1-3 jaar ervaring binnen talent acquisition
- Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie, social media en het opbouwen en beheren van talentpools
- Ervaring met reporting en omgaan met management informatie
- Ervaring met verandertrajecten en het ontwerpen of verbeteren van een product of dienst
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

Wij bieden

Je ideale baan! Waar je elke dag kunt leren en ontwikkelen, met een team van gedreven HR en business professionals - die sámen de klus klaren. Waar je samen mooie HR producten en diensten kunt ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Die precies de uitdagingen van onze business (en daarmee van onze klanten) oplossen. Een baan voor iemand die wil blijven.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.